1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

11 lietas, kuras vīrieši vēlētos, lai sievietes dara biežāk

 

Pajautā sievietei, ko vēlas vīrietis, un viņa ar lielu pārliecību teiks „seksu”. Taču, patiesībā, tas ir tikai mazs punkts lielajā sarakstā ar to, ko vīrietis patiesi vēlas. Jā, dažas lietas var arī pārsteigt, bet tu vari veikt eksperimentu ar savu vīrieti.

Tavs vīrietis varētu šķist stiprs un neuzvarams, bet viņa ego ir ļoti trausls. Tu pat nenojaut, cik ļoti viņš sevi kritizē, kad kaut kas nesanāk. Ja vēlies, lai tā nenotiek, izsaki viņam komplimentus. Saki, cik labs viņš ir, jo palīdz tev mājas darbos; cik iekārojams ir utt.

Daudzi vīrieši necieš, ka tikai no viņiem vienmēr tiek gaidīts pirmais solis. Viņiem patiktu, ja ik pa laikam arī sieviete pienāktu klāt un izrādītu iniciatīvu.

Tavs vīrietis vēlas just tavas rokas uz visa viņa ķermeņa (un ne tikai seksuālā kontekstā). Palīdzi viņam atslābināties pēc grūtas darba dienas un noņem saspringumu, uztaisot muguras vai galvas masāžu.

Viņš neatzīs, ka arī vēlas, lai par viņu parūpējas. Pagatavo viņam romantiskas vakariņas, izplāno negaidītu braucienu, uztaisi viņam spontānu dāvanu. Viņam patiks, ka tu domā par viņu.

Parasti sievietes ļauj vīrietim uzņemties vadību gultā. Bet vīriešiem patīk, kad sievietes izrāda iniciatību. Pavedini viņu…

Sievietes nereti vaino vīriešus tajā, ka viņi neklausās. Taču arī sievietes tur ir vainīgas. Pasaki godīgi, cik daudz tu atceries par to, ko viņš stāsta par saviem kolēģiem un darba lietām? Ieklausies, uzdod jautājumus un raisi viņā vēlmi atklāties tev.

Vīriešiem un sievietēm reti patīk vienas un tās pašas filmas un seriāli. Tā kā esi gatava kompromisiem. Atrodi kaut ko labu un interesantu tajā, ko viņam patīk skatīties. Viņš to novērtē.

Vīriešiem nepatīk maldīties minējumos par to, ko tu vēlies saņemt dāvanā dzimšanas dienā vai Ziemassvētkos. Tā kā, nekādu mājienu! Viņš tos nesaprot. Piedāvā viņam dažas idejas, lai viņš varētu izvēlēties, un tai pat laikā saglabāt nelielu intrigu.

Attiecības ar laiku pārvēršas par ieradumu, tāpēc vīrietis saprot, ka viņam ir nepieciešama sieviete, kura ir gatava eksperimentiem un piedzīvojumiem.

Ja viņa dzīvē notiek kaut kādas pārmaiņas, viņam ir nepieciešams atbalsts. Varbūt viņš grib labāk ēst, vairāk trenēties vai nomainīt darbu. Lai arī kas tas būtu, atbalsti viņu.

Pieņem konkrētus lēmumus! Vīriešiem nepatīk sieviešu vidū izplatītās frāzes „kā vēlies” un „man vienalga”. Viņš vēlas, lai tu vismaz dažkārt būtu izlēmīga.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.