1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Horoskops: Noskaidro, kuras ir viltīgākās zodiaka zīmes

 

Viltība nav īpašība un prasme, kas piemīt visiem. Kāds to apgūst visa mūža garumā, bet kādam tas padodas tīri labi jau kopš dzimšanas. Kuru zodiaka zīmju pārstāvji ir viltīgākie?

12.vieta – Auns

Viņa tiešums un ieradums visu teikt atklāti, pārāk bieži noved pie konfliktiem. Bet kārtīgs strīds Aunus nekad nav biedējis. Viņi ir cīnītāji, kuri visu saliek pa vajadzīgajām vietām. Ar mānīšanos viņi īpaši neaizraujas.

11.vieta – Mežāzis

Viņu domas ikdienā nav pārņemtas ar viltību. Taču tad, kad viņi vēlas sasniegt savu mērķi, viņi var skaisti samelot. Bet tikai tādēļ, lai pareizi nodotu informāciju vajadzīgajiem cilvēkiem. Vispār viņi ir diezgan noslēgti cilvēki, un tieši tas veido par viņiem nepareizu priekšstatu. Daudzi vienkārši fantazē par to, kāds Mežāzis ir patiesībā. Kad viņu fantāzijas saskaras ar realitāti, tie cilvēki uzreiz sāk vainot Mežāzi melos. Bet to viņi paši sadomājas…

10.vieta – Skorpions

Daudzi Skorpionu uzskata par melīgu un viltīgu, taču tā tas patiesībā nav. Viņi spēj ietekmēt cilvēkus ar sava hipnotizējošā skatiena un dabiskā pievilkšanās spēka palīdzību. Visādas viltības viņiem nav interesantas. Atcerēties par to viņi var tikai tad, kad nekas cits vairs neatliek un kad viņu pacietības mērs ir pilns.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.