10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Lūk, ko tu jutīsi, kad būsi kopā ar pareizo vīrieti – nepiekrīti mazākam

 

Varbūt viņus nevar sastapt katru dienu, bet labi vīrieši vēl eksistē, un arī viņi vēlas mīlestību un attiecības, gluži kā tu. Kad uzradīsies tas pareizais vīrietis, tu to sajutīsi pēc tā, kā viņš ar tevi komunicēs un vēl…

Tu priecāsies par viņa atbildēm, nevis pārdzīvosi to dēļ. Ar pareizo vīrieti tu nešaubīsies – atbildēs viņš tev vai nē; saņemsi no viņa vēl vienu zvanu vai nē – viņš neliks tev gaidīt. Viņš ir atbildīgs, un pat tad, kad ir ļoti aizņemts, viņš tev par to paziņo. Lai tu nedomātu to ļaunāko…

Tu ar viņu jūties mierīga. Kad labs vīrietis kvalitatīvi pavada ar tevi laiku, tu viņam līdzās jūties mierīga jau no paša sākuma, jo nav nekādu spēlīšu. Viņš neliek tev minēt, ko viņš domā, tu vari justies dabiska un būt atklāta.

Tu jūti, ka viņš tevi ciena. Kad tu viņa dēļ kaut ko dari, tas nepaliek nepamanīts. Viņš neuzskata tevi par pienākumu un negaida, ka tu līdīsi no ādas ārā, lai darītu viņu laimīgu. Viņš novērtē, ko tu dari viņa dēļ, un viņš cenšas atbildēt ar to pašu, lai tu saprastu, ka viņam rūp.

Tu jūti viņa mīlestību. Labam vīrietim nav jāsaka, ka viņš tevi mīl, jo tu to jau tāpat zini. Tu redzi, kā viņš pret tevi izturas, viņš velta tev savu uzmanību un izturas pret tevi kā pret brīnišķīgāko sievieti pasaulē.

Tu jūties pārliecināta. Nav nekā šausmīgāka kā būt kopā ar vīrieti, kurš ik dienu liek minēt un šaubīties par to, kas būs tālāk. Ja tu vīrietim esi svarīga, viņš gribēs, lai tu to zini. Tu jūti viņa attieksmi un zini, ka šoreiz vari būt pārliecināta par viņa nodomu nopietnību.

Tu jūti taureņus vēderā, un nekādu paniku. Tās ir patīkamas izjūtas, nevis brīdinošas. Tu vari raudāt, bet tad tikai laimes dēļ.

 

Sagatavots, balstoties uz ārzemju preses materiāliem.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.