6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Tavs bijušais joprojām tevi mīl – pazīmes, kas par to liecina

 

Ja tavs bijušais joprojām mīl tevi, tas noliek tevi izvēles priekšā – dot viņam cerību vai atkāpties pavisam. Varbūt tu neesi pamanījusi, ka no viņa puses tā nav vienkārša draudzība un neitrāla pozīcija? Piedāvājam aplūkot dažas pazīmes par to, ka viņš tevi vēl mīl, kuras sagatavojis portāls „Elite Daily”.

Ja tu pārtrauci attiecības, tev nav jāatbild par viņa jūtām. Nepadodies emocionālajai manipulācijai un mēģinājumiem likt tev pārdomāt. Dari to, kas ir nepieciešams tev, esi godīga savās emocijās. Neizmanto viņa uzmanības apliecinājumus tikai tāpēc, ka tev ir patīkami. Nospraud robežas, lai jūs abi varētu virzīties dzīvē uz priekšu.

Viņš izseko tevi sociālajos tīklos – Ja viņš noskatās visus tavus stāstus Instagram, spiež „patīk” visiem taviem ierakstiem un fotogrāfijām un arī komentē (it īpaši, ja attiecības ir tikko biegušās), tas nav tāpat vien. Bet tu vienmēr vari viņu bloķēt, ja nevēlies, lai viņš redz, ko ikdienā dari.

Viņš „nejauši” regulāri tevi satiek – Viņš zina tavu ikdienas grafiku, zina, kur dzīvo, un te jūs „negaidīti” satiekaties un viņš saka: „Es nemaz necerēju tevi šeit satikt!” Tiešām? Tādas sakritiības gadās reti, it īpaši, ja tu zini, ka viņam tavā „rajonā” darīt nav ko. Viņš drīzāk vēlējās redzēt, vai esi viena vai arī vienkārši tevi satikt, lai pārbaudītu tavu nostāju pret viņu.

Viņš meklē veidus, kā satuvināties ar taviem draugiem jau pēc jūsu šķiršanās – Viņš vēlas būt tuvāk tev, justies tā, it kā viss vēl joprojām būtu kārtībā un tu joprojām esi daļa viņa dzīves.

Viņš meklē iemeslus satikties un uzrakstīt – Kad kāds „nejauši” vai apzināti raksta vai zvana, viņš gaida atbildi. Un, lai arī ko viņš rakstītu, tas izklausās pēc „Es ilgojos pēc tevis”, pat, ja tas ir caur frāzi „Es vakar satiku tavu frizieri, viņa teica, lai pasveicinu tevi”. Viņš vienkārši meklē iemeslu tev uzrakstīt.

Lai to visu izbeigtu, tev ir jābūt skaidrai par to, ko vēlies un jānosprauž robežas.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.