2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Jo vecāka sieviete kļūst, jo vairāk viņa novērtē konkrētas vīrieša īpašības

 

Kad sieviete ir jauna, viņa viegli iemīlas vīrietī, jo viņš ir izskatīgs un daudzu sieviešu iekārots. Taču, kad viņa kļūst vecāka, viņa sāk mazāk pievērst uzmanību vīrieša ārienei un vairāk pievērš uzmanību raksturam un uzvedībai. Ko sieviete meklē vīrietī?

Viņš ir uzticams un secīgs – Ir aizgājušas tās dienas, kad sieviete nezināja, piezvanīs viņš vēlreiz vai nē, atnāks viņš vai nē… Īsts vīrietis būs gatavs teikt to, ko patiesi domā un apstiprinās to ar darbiem.

Viņš nebaro tevi ar meliem – It kā nekas sarežģīts, bet tas ir svarīgi. Tu noteikti esi satikusi vismaz vienu vīrieti, kuram patīk melot, pat, ja tu zini patiesību. Neviens negrib tērēt savu laiku, lai tiktos ar meli, pat, ja viņš ir izskatīgākais vīrietis pasaulē.

Viņš ir atradis savu vietu dzīvē – Kad tev ir 18 gadu un daudz laika, tu nebaidies tikties ar jautru puisi, kurš dzīvi visai nopietni neuztver. Taču, kad tev ir tuvāk 30 gadiem, bet viņš joprojām nezina, ko dzīvē darīt, tas ir savādi. Atrast vīrieti, kurš zina, ko vēlas un kurš sasniedz savus mērķus – lūk, kas tev ir vajadzīgs.

Viņš attiecībās vēlas to pašu, ko tu – Lai gan saka, ka pretpoli pievelkas, jums tomēr ir jābūt kopīgām dzīves vērtībām un prioritātēm.

Ja viņš gribētu būt ar citu, viņš ar tevi izšķirtos, nevis krāptu – Šeit viss ir skaidrs – nekādas melošanas un patieso nodomu slēpšanas.

Viņš zina, kā novadīt atklātu sarunu – Ja tu izvēlies vīrieti, ar kuru vēlies pavadīt savu atlikušo dzīvi, tu mazāk domā par viņa muskuļiem, bet vairāk par to, kā viņš spēj runāt ar tevi atklāti un izrādīt atbalstu, kad tas ir nepieciešams. Prāts – tas ir seksīgi, bet vīrietis, kurš motivē tevi kļūt labākai – vienkārši brīnišķīgi.

Viņš pieņem kompromisus – Attiecībās kompromisi ir atslēga uz veiksmi un izdošanos. Ir svarīgi, lai partneri iet viens otram pretīm. Ja tu esi satikusi vīrieti, kurš ir gatavs ar tevi skatīties tavu seriālu, jo tu pirms tam skatījies ar viņu futbolu, tev ir paveicies.

Viņš ciena tavu ģimeni un draugus – Ja tu tiecies ar vīrieti, kurš neprot būt pieklājīgs pret tev tuviem cilvēkiem, viņam nav vietas tavā dzīvē. Izrādīt cieņu un pieklājību pret otra tuviniekiem ir viena no attiecību pamatvērtībām.

 

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.