12.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Grima triki, kuri padarīs tavu izskatu svaigāku un jauneklīgu

 

Grims var darīt brīnumus! Tas var ne tikai mainīt tēlu un stilu, bet arī padarīt tevi vizuāli jaunāku. Portāls „Cosmopolitan.com” ir apkopojis vairākas idejas, kā to panākt.

Persiku krāsas vaigu sārtums

Vaigu sārtums ir brīnumlīdzeklis, kurš var padarīt tevi gan vizuāli vecāku, gan piešķirt ādai svaigu un jauneklīgu skatu. Izvēloties vaigu sārtumu, atsakies no sarkanajiem toņiem, priekšroku dodot persiku vai maigi rozā toņiem. Un neaizmirsti kārtīgi izpludināt!

Akcents uz skropstām

Kuplas skropstas vizuāli „atver acis” un padara skatienu izteiksmīgāku. Ar vecumu skropstas kļūst plānākas, tāpēc, ja vēlies saglabāt jauneklīgu skatu, apjoms ir jāsaglabā. Izmanto skropstu tušu vai mākslīgās skropstas un sasniedz vēlamo efektu.

Biezas uzacis

Tas jau sen visiem ir zināms – šauras uzacis vizuāli padara vecāku, bet biezas – padara jauneklīgāku. Ja daba nav apveltījusi tevi ar tādām uzacīm, tad vienkārši radi tās ar grima palīdzību. Tikai neaizraujies!

Neizmanto melnu laineri

„Kaķacis” ir forši un stilīgi, taču jaunai meitenei un sievietei piedēvēs vairāk gadu, nekā viņai patiesībā ir. Ja vēlies acis padarīt tumšākas, izlīdzies ar tumšām acu ēnām.

Lūpu spīdums

Neraugoties uz to, ka modē ir matētas lūpukrāsas, tieši lūpu spīdums padara vizuāli jaunāku. Lūpukrāsa mēdz „savelties”, kā dēļ lūpas izskatās krunkainākas un vecākas. Viegls mirdzums gan atsvaidzina tēlu un lūpas.

Atsakies no pūdera

Pirmkārt, pilnīgi matēta seja tagad nav modē. Otrkārt, biezs pūdera slānis ir viens no vieglākajiem veidiem, kā pielikt sev klāt pāris gadu. Pūderim piemīt tendence izcelt sīkās krunciņas, kuras ar neapbruņotu aci nav pat īsti pamanāmas.

Gaišas acu ēnas

„Smoky eyes” nav grims, kurš padarīs tevi vizuāli jaunāku. Tieši otrādi. Nepārspīlē ar tumšu un dramatisku grimu. Labāk izvēlies gaišas ēnas ar vieglu mirdzumu. Bēšs, maigi rozā, persiku… Tie ir toņi, kas dara brīnumus!

Konsīleris ar gaismu atstarojošiem elementiem

Konsīleris lieliski maskē lokus zem acīm – klāj to plānā slānī un kārtīgi izpludini. Taču, ja tu izvēlēsies konsīleri ar gaismu atstarojošajiem elementiem, nošausi divus zaķus ar vienu šāvienu! Noslēpsi gan zilos lokus, gan padarīsi mazās krunciņas mazāk redzamas.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.