7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Sirmgalvis apmeklē kosmētikas kursus, lai palīdzētu savai sievai izskatīties žilbinoši!

 

Īstai mīlestībai nav robežu. Ja mīli otru cilvēku līdz sirds dziļumiem, tad viņa dēļ darīsi visu, kas tavos spēkos. Reizēm pat ārpus spēku robežām. Šis ir patiess stāsts par kādu pāri no Īrijas Desu (84) un Monu (83). Sievas redze ar katru dienu kļūst sliktāka. Diemžēl kādu dienu Mona būs akla un nespēs par sevi parūpēties.

Desa sieva vienmēr ir labi izskatījusies, un tas viņai ir bijis svarīgi. Tomēr Dona saprot, ka, ja būs akla, viņa nespēs sevi sapucēt, nespēs uzkrāsoties. Redzot, ka sievai nepieciešama viņa palīdzība, Dess sāka apmeklēt kursus, kuros māca, kā pareizi uzlikt kosmētiku. Viņš ir apņēmības pilns palīdzēt savai mīļotajai turpināt izskatīties labi brīdī, kad viņa pati to nespēs izdarīt. 

Vīrietis nevēlas saņemt uzslavas par savu rīcību, jo uzskata, ka katrs būtu rīkojies tieši tāpat. “Tu par to nedomā, tu vienkārši dari. Tas ir pats par sevi saprotams – viņai ir vajadzīga palīdzība, es palīdzu,” atklāja Dess.

Abi parādījās rīta sarunu raidījumā “This Morning”. Tā skatītāji jutās aizkustināti no redzētā un dzirdētā. Sociālajos tīklos parādījās tūkstošiem laba vēlējumu un apbrīnas vārdu.

Patiesi brīnišķīgs stāsts, kas aizkustina un atkal ļauj noticēt mīlestības brīnumam!

VIDEO skaties šeit!

 

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.