1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Mīlēt viņu vai atlaist? Izvēle ar kuru labāk nevilcināties

 

Apsoli man, ka neļausi kādam sevi mīlēt, ja katru nakti dodies gulēt ar sāpju pilnu sirdi

Dažreiz tu kļūdīsies. Tev būs nepieciešams vēl viens mēnesis, un pēc tam vēl viens, un vēl viens, lai saprastu – esi tu ar pareizo cilvēku vai arī tev vienkārši patīk tas, kā viņa klātbūtnē tava sirds pukst straujāk. Tu skatīsies viņa acīs un smaidīsi, taču vēl joprojām gaidīsi kādu zīmi, lai saprastu, ka tieši šajās acīs tu vēlies lūkoties līdz mūža beigām.

Apsoli man, ka tu ar šīm pārdomām pārāk ilgi nevilcināsies

Katru sekundi, ko tu tērē uz to, lai saprastu savas jūtas, viņš tevī iemīlas vēl spēcīgāk. Viņš iedomājas, kā tu esi kopā ar viņa ģimeni Ziemassvētku svinībās; viņa mašīnā jūsu kopīgajā atvaļinājumā… Tu domā un gaidi rītdienu, lai pieņemtu kādu lēmumu, bet viņš risina jau gadu uz priekšu, lai varētu nopirkt tev saderināšanās gredzenu.

Apsoli man, ka tu viņam nedosi viltus cerības

Tu esi pelnījusi mīlestību, kas tev dāvā spārnus; kas dod tev iemeslu dzīvot un smaidīt ik dienu. Tu esi cienīga just, ka nepiekritīsi nekam zemākam un nevērtīgākam.

Apsoli man, ka tu atcerēsies, ka arī viņš tā visa ir cienīgs. Tāpēc, kamēr tu domā par to, lai tava sirds netiktu salauzta, tev ir jāatceras, ka tavās rokās ir arī viņa sirds.

Sirds ir ļoti vērtīga. Un noturēt divas sirdis vienās plaukstās ir smagi. Tu vari spēcīgi turēt vai nu viņa, vai nu savu sirdi. Vienu ir jāatdod.

Bet apsoli man, ka vienu sirdi tu noteikti atdosi

Tu būsi laimīga un brīva tad, kad beidzot pieņemsi savu lēmumu. Varbūt viss beigsies ne tā, kā viņš bija cerējis. Varbūt tevi sagaida mēneši un pat gadi vientulības, kamēr visi tavi draugi precas. Varbūt tev šķitīs, ka tu vairs nekad nesatiksi savu mīlestību. Bet, kad tu satiksi, sapratīsi, kāpēc šaubījies par iepriekšējo.

Bet varbūt tu viņam tomēr atdosi savu sirdi. Un tad tu varēsi ļauties jūtām un saprast, ka ne jau viņš darīja pāri tavai sirdij, bet gan tu pati. Viņš vienkārši gaidīja, kad tu būsi gatava.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.