11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Kā noteikti nerīkoties esot attiecībās?

 

Pārstāj manipulēt ar seksa palīdzību

Protams, tas ir individuāli, bet tomēr lielākajai daļai vīriešu vajadzība pēc seksa ir lielāka nekā sievietēm. Tieši tas daudzas sievietes mudina manipulēt ar partneri, draudot viņam ar atteikumu. Tas ir nepareizi! Tu taču nevēlies, lai tavs vīrietis apmierinājumu sāk meklēt citur, vai ne?

Beidz žēloties un kliegt uz vīru

Pat, ja starp jums patiesi ir radušās problēmas, tas nenozīmē, ka par tām ir jāzina visiem kaimiņiem. Protams, tev ir visas tiesības padalīties savos pārdzīvojumos ar pašiem tuvākajiem cilvēkiem, bet atceries – kad tu jau būsi strīdu aizmirsusi, viņi vēl atcerēsies to, ko tu par vīru teici. Kliegt uz vīru arī nevajadzētu. Tu taču negribi, lai viņš dara to pašu, vai ne?

Pārstāj domāt, ka vīrs sāks lasīt tavas domas

Lai arī cik ilgi jūs būtu kopā, nevajag domāt, ka viņš sapratīs katru tavu domu vai mājienu. Tā nav! Vīriešu un sieviešu psiholoģija pārāk atšķiras, tāpēc ir muļķīgi domāt, ka tu un vīrs domāsiet līdzīgi.

Pārstāj būt tikai „mamma”, jo tu esi arī „sieva”

 Līdz ar bērna piedzimšanu daudzas sievietes pārstāj par sevi rūpēties un veltīt laiku vīram. Jums abiem ir jāaudzina un jāuzņemas rūpes par bērnu. Darot daudz ko kopā, jūs nezaudēsiet savstarpējo saikni, un tai pat laikā spēsiet paveikt nepatīkamos darbos. Nepazaudē savu sievišķīgo pusi, lai vīrs spētu tevī iemīlēties atkal un atkal.

Pārstāj domāt, ka tikai vīram ir jālūdz piedošana

Neesi egoistiska. Ja tu saproti, ka vainīgi esat jūs abi vai tikai tu, neaizmirsti to atzīt. Nav nekā briesmīga tajā, ka tu atzīsti savas kļūdas. Tas ir nepieciešams!

Pārstāj draudzenes likt augstāk par vīru

Protams, nevajag draudzenes pavisam atstāt novārtā, taču nevajag viņām atdot arī lielāko daļu sava laika. Stājoties laulībā tu piekrīti ģimenes būvēšanai. Tavs vīrs ir tavs draugs. Ar viņu tev ir jāprot runāt par visu, jo tu taču piekrīti ar viņu pavadīt visu savu dzīvi. Tev pret viņu ir jābūt tikpat atklātai, kā pret draudzenēm.

Pārstāj sevi salīdzināt ar citiem

Mūsdienās plašo sociālo tīklu piedāvāto iespēju dēļ, ir pavisam vienkārši sekot līdzi citu pāru dzīvei. Kāds pat var nenojaust, ka tu klusībā apskaud viņu attiecības. Ja tu skaties uz kādu bildi un domā, ka pāris ir laimīgs, bet pēc tam ej pie vīra un sūdzies, kāpēc jums tā nav. Tu nekad nezināsi, kādas problēmas slēpjas aiz to cilvēku smaidīgajām sejām. Rūpējies tikai par savu laulību, būvējot tādas attiecības, kuras patīk jums abiem.

Ja tu vēlies uzbūvēt veiksmīgas attiecības un nodzīvot laimīgā laulībā, seko šiem padomiem. Atceries – tavs partneris ir tavs atbalsts, tāpēc rūpējies par viņu un savu labsajūtu.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.