2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Fakti par tavu vagīnu. Kā gūt vairāk baudas seksā?

22/05/2020 07:15
 

Nav nekādu šaubu, ka ārējām ģenitālijām vajag vairāk mīlestības. Tā ir pati svarīgākā erogēnā zona, kur atrodas klitors un vairāk nekā 8000 nervu receptoru, taču dažas sievietes to vispār ignorē. 

Vairumam sieviešu nepatīk savas vagīnas izskats. “Kad tu nejūties labi par savu ķermeni, sasniegt orgasmu kļūst pavisam grūti,” atzīst Šeina Skakūna – Sparlinga, filozofijas doktore no Guelfas Unoversitātes. Ja būsi lepna par savām ķermeņa daļām, gūsi labākus panākumus seksa jomā – pētījumi ir atklājuši, ka sievietes, nekaunoties no sava ķermeņa, tiek pie labāka seksa un ātrāk sasniedz orgasmu.

Lai cik nebūtu dīvaini, labākais veids, kā sadraudzēties ar savu vagīnu, ir paskatīties uz kādu citu. “Sievietes mēdz justies labāk par savu ģenitāliju izskatu pēc tam, kad ir ieraudzījušas daudzas dažāda paskata vagīnas,” saka Skakūna-Sparlinga. Mājaslapā GreatWallOfVagina.co.uk var apskatīt dažādu veidu vagīnas. Tas var mainīt tavu attieksmi pret pašas fizioloģiju. Vēl vari talkā izmantot mazo spogulīti un iepazīties pati ar sevi.

Autors: Dieviete.lv

 

2 KOMENTĀRI

  1. Tas -kas nepatik vairums sievietem-savs kermenis un ta dalas -tur neko daudz nevar mainit.Ir ta ka ir un par to nav ko filosofet vai fantazet-ka izmainit! Ja gribas petit ar spoguliti sevi un cita neka labaka nav ko petit ,tad ar to kas katrai ir-ir jasamierinas.Nekas nav perfekts un milas lietas tam nav nozimes,ja kadam kaut kas nepatik -otra kermena dalas-ir iespejas atrast citus cilvekus un tos petit un salidzinat.Sos petijumus ir vertigak publicet jauniesu auditorijai specialajos zurnalos -ista Dieviete zina ,ka vinai viss ir kartiba.

  2. Sieviete kļūst par Dievieti, ja viņu novērtē mīļotais vīrietis. Ja palīdz ikdienā, lutina, samīļo. Tad arī sieviete ir priecīga, mīļa un viņai “nesāp galva”. Tā ka mīļie vīrieši – vairāk komplimentu un glāstu savām sievietēm, nepārvērtiet viņas par tantēm, kas stiepj smagus Maximas maisus un kļūst īgnas.
    Tad arī sieviete atvērsies seksā un nemocīsies ar stulbiem kompleksiem.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.