3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

8 lietas, kuras jūs nekad nedrīkstat pārstāt darīt savās attiecībās!

 

Ja runājam par jaunām attiecībām, tad uzreiz iedomājamies taureņus vēderā, kaisli acīs, iekāri… Ja runājam par nopietnām un ilgstošām attiecībām, mēs iedomājamies par diviem cilvēkiem, kas sēž uz dīvāna un skatās televizora ekrānā. Vai tad tā būtu jābūt? Lūk, dažas lietas, kuras nekad nedrīkst pārstāt darīt attiecībās:

Iepriecināt otru

Pirkt sievietei ziedus vai mīļotajam gatavot iecienīto desertu var ne tikai attiecību pirmajos mēnešos vai gados. Mazie ikdienas patīkamie nieciņi dienu padara jaukāku. Tas nozīmē, ka, ja diena ir jaukāka, tad arī attiecības kopumā kļūst jaukākas.

Iet uz randiņiem

Agrāk jūs nelaidāt garām nevienu koncertu, kas notika pilsētā? Agrāk jūs regulāri devāties uz dažādām kafejnīcām, lai nogaršotu jaunus ēdienus? Kas teica, ka pēc pāris gadiem attiecībās, to vairs nevar darīt? Var! Un vajag!

Būt pieklājīgam

Attiecību sākumā jūs noteikti viens pret otru bijāt pieklājīgāki un uzmanīgāki. Kas mainījies? Tagad tu bez problēmām otram saki visu, ko domā, neaizdomājoties, ka tas var aizskart jūtas. Pat, ja tev patiesi kaut kas nepatīk, tas nenozīmē, ka tas ir skarbi jāpasaka. Būsim pieklājīgāki.

Runāt par otru labu arī tad, kad neesat līdzās

Es ar viņu esmu kopā jau tik ilgi, ka varu teikt par viņu visu, ko vēlos”. Nē, tas nav pieņemami. Nevajag visiem pēc kārtas žēloties par to, ko partneris kārtējo reizi izdarījis vai kādi dīvaini paradumi viņam ir (arī tev tādi ir). Tā ir necieņa. Labāk citu priekšā par savu partneri runā tikai labu.

Kopīgi izmēģināt kaut ko jaunu

Viens no attiecību lielākajiem plusiem ir tas, ka tev ir „pārinieks”, ar ko kopā var apmeklēt jaunas vietas. Un tas ir ļoti jauki, jo tā ir jauna pieredze, jauni iespaidi un kopīgi pavadīts laiks.

Izrādīt jūtas

Protams, ne visiem, bet daudziem cilvēkiem ir svarīgi, ejot pa ielu, turēties rokās, no rīta un vakarā sabučoties, sēžot uz dīvana, samīļot… Šīs ir lietas, kas palīdz attiecībās „uzturēt siltumu”.

Iepazīt vienam otru

Cilvēki ar laiku mainās, tāpēc vienmēr ir aktuāli noskaidrot partnera viedokli, jūtas un domas.

Censties

Neuztver savu partneri, kā kaut ko pašsaprotamu. Neizturies pret viņu, kā pret vienkāršu garāmgājēju. Un nekādā gadījumā nepārstāj viņam pierādīt, ka tev nav vienalga.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 2087
Nākamais rakstsŠķiršanās pozitīvā puse