7.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Šķiršanās pozitīvā puse

 

Vienmēr būs tas viens cilvēks. Tas cilvēks, kurš tavā sirdī paliks līdz pat pēdējam tavas elpas vilcienam. Tas cilvēks, pie kura uz visiem laikiem paliks gabaliņš tavas sirds. Tas viens cilvēks, kurš tevi ir izmainījis un ietekmējis tā, kā tu nekad nespēji pat iedomāties.

Un nav svarīgi, cik spēcīgi tu centies viņu aizmirst, un cik laika jau ir pagājis. Šis cilvēks vienmēr dzīvos tavā sirdī un elpos tavās plaušās. Tu nevari atbrīvoties no viņa rēga un ēnas. Tu nevari izvairīties no viņa klātbūtnes tavos sapņos.

Bet, vai tad tas nav burvīgi? Zināt, ka šis cilvēks tevi mīlēja. Ka par tevi rūpējās cilvēks, kurš tik ļoti tevi ietekmēja. Kurš tevi radīja. Kurš tevi mainīja. Kurš tev iemācīja to, ka tevi var mīlēt. Kurš parādīja, ka tu esi mīlestības cienīga.

Un, pat, ja šī cilvēka vairs nav blakus, pat, ja jūsu mīlestība neilga mūžīgi, tā vēl joprojām, atmiņu veidā, ir palikusi tevī. Tā mīlestība, kura mūžīgi dzīvos tevī. Tāpēc, ka viņš parādīja tev, ka esi brīnišķīga. Viņš parādīja, ka esi spējīga uz daudz ko. Viņa mīlestība iemācīja, ka tu esi pelnījusi būt laimīga ar vai bez viņa. Viņa mīlestība lika tev noprast, ka tu zini, kā mīlēt un kā būt mīlētai. Tāpēc nevajag viņa aiziešanu uztvert kā traģēdiju. Pārvērt viņa aiziešanu jaunā sākumā. Pārvērt viņa aiziešanu jaunā mīlestībā un brīnumos.

Neļauj sev pārstāt ticēt. Tu mīlēji. Tev bija liela un dzīvi mainoša mīlestība, kuru daudzi cilvēki vispār nav izjutuši. Tāpēc nevajag slēpties no savas dzīves. Neslēpies no cilvēkiem, kurus mīli. Nepārstāj censties dzīvot lielisku dzīvi. Un neuzdrošinies teikt „nē” jaunai mīlestībai.

Tu iemīlēsi no jauna.

Atceries tās dienas, kad tavu sirdi pārpildīja brīnumainākās jūtas. Lai tava dvēsele atceras šo mīlestību un lai tava dvēsele atlaiž šo mīlestību. Tas nenozīmē, ka tu to aizmirsīsi. Tas nedara to mīlestību mazāk svarīgu nekā tā bija. Tas, ka tu iesi tālāk, nedara tevi bezsirdīgu. Bet tev ir jāatlaiž tas cilvēks, lai atkal varētu mīlēt. Lai no jauna iemīlētos savā dzīvē, un atvērtu sirdi kādam jaunam.

Nē, tu nekad viņu neaizmirsīsi. Tu nekad neaizmirsīsi, kādas jūtas tas cilvēks raisīja tavā sirdī. Bet tu no jauna iemīlēsi. Un mīlestība, kuru tu atradīsi, vairs nekad nebeigsies. Un tu sapratīsi, kāpēc.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.