1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

10 lietas, ko vīrieši attiecībās vērtē augstāk kā vizuālo izskatu!

 

Tas, ko vīrieši vērtē augstāk sievietē, bieži vien saistās ar ar lielām krūtīm, mīlīgu sejiņu vai arī ar pārējiem iedomātajiem neīsta skaistuma standartiem. Lai arī izskats ir pirmais, kas krīt acīs, taču ar laiku skaistuma iespaids  mazinās. Ticiet vai nē, bet šīs 10 īpašības piesaista vīriešus tā, ka viņi būtu gatavi atteikties no Meganas Foksas.

Mīlestībā vīrieši dod priekšroku:

Labai klausītājai

Lielākā daļa vīriešu dod priekšroku sievietēm, kuras prot vienkārši uzklausīt. Bez savstarpējiem apvainojumiem, frāzes: “Es tev teicu”,  norādījumiem un padomiem. Vienkārši sēdi un klausies viņā, iegaumējot katru viņa vārdu, un noteikti parādot, ka esi gatava piedalīties viņa dzīvē. Taču tas nenozīmē, ka ir jābūt pacietīgai un saprotošai katrā situācijā, jo vīrietim sākumā tā ir jāizdzīvo. Tāpēc noderēs atgādinājums, ka esat blakus un gatava uzklausīt. Katram vīrietim ir svarīgi zināt, ka viņu atbalsta.

Spontānām sievietēm

Jums ir nepieciešama sava veida rozīnīte. Jums ir jābūt nedaudz spontānai. Daudzi vīrieši nedziedās mums uz ielām, neesam jau Itālijā, bet viņiem noteikti patīk, ja meitenes dzied, dejo vai vienkārši uzvedas dabiski. Un dziedāšana, ejot pa ielu, ir visai spontāna rīcība.

Sievietēm, kuras kontrolē

Lai gan vīrieši bieži sūdzas par sievietēm, kuras kontrolē viņus, daudzi no viņiem piekritīs, ka spēja vadīt otru ir ļoti svarīga mūsdienu sievietēm. Turklāt viņi ir gatavi mīlēt sievieti, kura zina kā likt motoram murrāt. Negaidīti, vai ne?

Sievietēm, kuras spēj parūpēties par sevi

Sievietes, kuras gūst baudu no tā, ko viņas dara, prot piesaistīt vīriešu uzmanību. Tāpēc ir jābeidz gausties par lietām, kuras jums nepatīk darīt, un sākt nodarboties ar jauniem hobijiem. Nav jābūt nereāli skaistai vai jāstrādā labi apmaksātā darbā. Vienkārši ir jābūt laimīgai, dzīvespriecīgai un jāpasniedz sevi kā sievieti, kura prot par sevi parūpēties un ir pelnījusi to labāko.

Sievietēm, kuras prot izbaudīt ēdienu

Ēst pareizi un samazināt uzņemto kaloriju daudzumu ir viena lieta, bet saskarties ar liekā svara problēmām ir kas cits. Viņam ir vajadzīga sieviete, kura būtu gatava pusnaktī doties uz picēriju pēc siera picas, un viņam negribēsies zināt, kādu diētu ievērojat jūs un kādu Gvineta Paltrova.

Lieliskām pavārēm

Pastāv uzskats, ka ceļš uz vīrieša sirdi iet caur vēderu. Vīriešiem patīk sievietes, kuras labi gatavo un ir gatavas viņiem par godu apgūt jaunas receptes. Tas parāda, ka esi laba sieva. Klišeja, jā, bet ko lai padara?

Dabiskām sievietēm

Lai “lelles” ar pagarinātām skropstām un silikona krūtīm izklaidē citus. Lielākā daļa vīriešu atzīst, ka vēlētos attiecības ar “dabīgu” meiteni. Mīļa un kautrīga – tā ir ideāla sieviete. Tāda, kura vienkārši mīl sevi tādu, kāda viņa ir, un neuztraucas par to, ka viņai nav Holivudas smaida.

Jautrām sievietēm

Humora izjūta – viena no vispievilcīgākajām iezīmēm, kura vīriešiem patīk sievietēs. Iemācieties jokot un attiekties pret visu ar humoru. Nav skaidrs iemesls, bet, lai nu kā, tas noteikti būs pluss jūsu attiecībās.

Spēcīgām sievietēm

Labākā mūsdienu sievietes iezīme ir spēks. Jā, jā, tieši gribasspēks. Tas nenozīmē, ka visu jādara pašai, laiku pa laikam nāksies arī lūgt viņa palīdzību. Atceries – vīriešiem patīk justies vīrišķīgiem, neliedz viņiem šo iespēju.

Ar mātes instinktu apveltītām sievietēm

Tas ir normāli, ka viņam vajag kādu, kas rūpētos par viņu, tikai tad viņš atbildēs ar to pašu. Šāda sieviete būs garantija, ka viņa bērni tiks ieskauti mīlestībā un mātes siltumā.

 

Patiesībā, izrādās, ka vīriešus piesaista tādas pat sievietes, par kādiem vīriešiem mēs pašas sapņojam.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.