12.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Kā atgūties pēc slikta pirmā randiņa

 

1288435728047

Pārdzīvojot sliktu pirmo randiņu, tu varētu domāt – vai ir kāda iespēja atjaunot saikni?

Piedāvā paskaidrojumu.
Jo ātrāk tu atzīsi, ka randiņš bijis neveiksmīgs, jo labāk. Ja nervi un uztraukums bija galvenais vaininieks, tad nebaidies to atzīt. Uztraukums par pirmo randiņu var aizēnot tavu personalitāti un izraisīt pat fiziskus simptomus, kā svīšanu un elpas trūkumu. Atvainojoties savam partnerim par neveiklību, otrai pusei tas var šķist mīļi. Pat tad, ja tur bija cits iemesls, kāpēc tev nebija labs garastāvoklis, piemēram, slikta diena darbā vai problēmas ģimenē, piedāvājot paskaidrojumu, Tu bruģē otro iespēju uz satikšanos.

Dod sev pārtraukumu.
Tas nav nekas neparasts, ka ir nepieciešams laiks, lai izveidotos jūtas. Lai kā arī tu būtu gribējis, ka no randiņa aizejat roku rokā, neesi pārāk skarbs pret sevi, ja iznākums bijis pretējs. Vēl ir laiks atjaunot saskarsmi un iepazīt vienam otru dziļākā līmenī. Tā kā pirmais neveiklais randiņš būs pagājis, tas jums abiem varētu likt justies brīvāk.

Izmanto humoru.
Nevis ļaujot neveiklajai situācijai turpināties, norādi, ka tu arī pamanīji neveiklības un atzīsti to. Nosūti savam randiņu partnerim ziņu neilgi pēc randiņa beigām, pajokojot par sevi un situāciju. Tas var mazināt diskomfortu, kas pēc randiņa palicis starp jums. Parādi savu romantisko ieinteresētību, ka tev ir humora izjūta un, ka tu neuztver visu pārlieku nopietni.

Uzaicini uz otro randiņu.
Vienīgā iespēja uzzināt, vai jums ir iespējama kopīga nākotne, ir jautāt. ļauj savai simpātijai zināt, ka Tu vēlētos arī otro randiņu un piedāvā darīt ko tādu, par ko jūs esat abi jau runājuši, kas jums sagādā prieku. Piemēram, ja esat minējuši, ka jums patīk pārgājieni, noorganizē to. Kafejnīca nav ideālā vieta, kur iepazīt otru cilvēku; ja pirmais randiņš bija tāds, tad nākamajā maini vidi, lai iepazītu otru no citas puses un arī parādītu, ka Tu proti būt mainīgs.

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.