1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Personības tests: ko par tavām mīlas lietu ķibelēm liecina īkšķis?

 

N2O-m6G4kM1Jjrzq3kyD5w_original

1

Neticami, ko tavs īkšķis var pastāstīt par tevi, kā tu mīli un kādas kļūdas mēdz pieļaut attiecībās. Uzzini savu klupšanas akmeni! Apskaties, kādas kļūdas tu visticamāk varētu pieļaut mīlas dzīvē, izvēloties vienu no variantiem (A, B vai C), kas atbilst tava īkšķa proporcijām.

r1

Tu esi uzticīgs un kaislīgs cilvēks. Iemīloties tu zaudē prātu otras pusītes dēļ, vari būt pat apmāts. Šajā mirklī citas tavas dzīves daļas kā mācības vai darbs var tikt atstāts novārtā. Ja tava otra pusīte tev laicīgi neatbild uz īsziņām vai nesazinās ar tevi kādā citā vietā, tu vari sākt trakot un mēģināsi zvanīt viņam/viņai neskaitāmas reizes. Esi piesardzīgs – tieši tas var viņu aizbaidīt.

B. Abas īkšķa daļas ir vienlīdz garas

2

Tev patīk izplānot visu un lietas veikt ar īpašu, tev raksturīgu pieeju, kas ļauj tev veiksmīgi sasniegt mērķus. Tu esi mierīgs un nosvērts, lai kas arī notiktu. Mīlas jomā ir tieši tas pats. Tu spēj objektīvi izvērtēt partnera jūtas. Tu neļauj emocijām valdīt pār tevi. Bet tieši šī mierīguma dēļ, attiecības uz priekšu virzās ļoti lēnu vai arī tās ir ļoti neskaidras un nenoteiktas.

C. Īkšķa otrā puse ir garāka par pirmo

3

Apkārtējie cilvēki tev ļoti uzticas. Tev piemīt lieliskas novērošanas spējas. Tu pavadi daudz laika lietas kārtīgi pārdomājot un virzies uz priekšu lēnām. Mīlas jomā ir tāpat. Pat, ja tu kādā cilvēkā esi ieķēries, tu par visiem spēkiem mēģināsi savaldīt/apspiest savas jūtas. Tāpēc arī bieži palaid garām izdevības, jo koncentrējies uz kaut ko pilnīgi citu.

untitled

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.