4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Noķert vīrieti ap 30…?

 
virelsMinētā vecuma vīriešiem jau ir stabils dzīves pamats. Ir darbs vai uzsākts savs bizness, parasti pārdzīvotas pirmās attiecības, ir pa kādam bērnam. Šajā vecumā vīriešiem sākas dzīves pilnbrieds, t.s. “spēka gadi”, kuros mēdz būt arī pa kādam brīvam vīrietim. Lūk, daži fakti par viņiem un ieteikumi, kā šādu vīrieti iekarot.
 
* Vīrieši ap 30 un saukti vēl par “jauniem”, skatās uz vienaudzēm. Vēl ir jaunības stūrgalvība un ne visai liela pieredze no “lielās” dzīves. Šis ir vecums, kad kaut ko jau zina, bet vēl visai labi visu ko var. 
 
* Ap 40 vīrieši izgājuši cauri pirmajām precībām. Saskaņā ar statistikas datiem – viena puse ir izšķīrusies, otra puse tikai stiprinājusi savu ģimeni. Bet viņi, kuri ir atkal “brīvībā”, uz nākamajām attiecībām īsti nesteidzas. T.s. otrā jaunība, kas sakrīt ar brīvību, tur atkal ir ilgi jāmeklē sava otrā pusīte. Šie paši “brīvie” būs vieglāk noķerami pēc 50, kad brīvību būs gana izbaudījuši.
 
* Ir 30-nieki karjeristi, kuriem sprauna sieva pie sāniem ir pat nepieciešama. Skaista augumā, skaista apģērbā. Viegli dabūt šo vīrieti, bet – arī jūs būsiet vien piedeva viņa darbam. Un pēc laiciņa tiksiet “nomainīta” pret jaunāku. 
 
* Pēc kādas citas statistikas  2/3 vīriešu ap trīsdesmit ir precējušies, bet viena trešdaļa – vēl nē. Un šī trešdaļa nekur arī nesteidzas.  Tad, kādi ir tie padomi, kas dos iespēju ar vīrieti pēc 30 izveidot ģimeni:
– nesteidzieties, bet lenciet pārdomāti. 
– nesteidzieties “pielaikot” viņa uzvārdu, nedomājiet uz reizi par kopējiem bērniem;
– ideāli, ja abi kopā strādājat vienā darbavietā; tad jau netieši iepazīsiet viens otru. Jau zināsiet viņa darba stilu, būs kāda informācija par viņa vecākiem, ieradumiem, interesēm. Šo informāciju jau varat neuzkrītoši ievākt un sakrāt, tas jau iepriekš atrisinās daudzus jautājumus nākotnē.
– kad satiecieties ar iecerēto, neprasiet daudz uzreiz. Neprasies aizvest uz restorānu. Neprasiet otrajā randiņā ārzemju ceļojumu. Trešajā randiņā neierunājieties par dārgu mašīnu. Viss vienkārši, pie šādām prasībā potenciālā otrā pusīte pieklājīgi pateiksies par pavadīto vakaru, bet vairāk ar jums kontaktu nemeklēs.
– vairāk jāizrāda iniciatīva visos veidos. Pierasts jau tā ir, ka vīrietis sper pirmo soli, pasaka pirmo vārdu. Tagad pašai vajag nevis sēdēt nekustīgi, bet gan uzsākt sarunu. Pārējais pēc tam var notikt visai ātri. 
– bet vislabāk, ja vēl neesi sastapusies ar vīrieti pēc 30, tad nedaudz pagaidīt. Mūža mīlestība ne tuvu ne vienmēr atnāk pirmās jaunības gados. Jūsējais atnāks, kad būs īstais brīdis.
 
Avots: vogue.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.