8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Pazīmes, kas liecina, ka tu esi attiecībās ar īstu vīrieti

 

virietis-ziedi

Īsts vīrietis ir tāds, kurš izvēlas darīt to, kas ir pareizi, lai arī kāda cena par to būtu jāmaksā. Vai tu esi kopā ar šādu vīrieti?

Ja tu satiecies ar patiešām pieaugušu vīrieti, tad tev ir paveicies, bet, ja tu par to šaubies, ir vērts izlasīt šīs pazīmes, kas tev mazliet atvieglos ilgo prātošanu. Nav runa par fizisko izskatu, par bārdas garumu un muskuļu lielumu – īsta vīrieša vīrišķība slēpjas tajā, kas viņam atrodas iekšpusē. 

#1 Viņš izvēlās savas cīņas

Pieaudzis vīrietis ļaus mazajām, nenozīmīgajām lietām pazust pašām, viņš sapratīs, kas ir tas, kam ir patiešām liela nozīme. Savam ego un ietiepīgumam viņš nekad neļaus negatīvi ietekmēt jūsu attiecības. 

#2 Viņš pats mazgā savu veļu

Un izmazgās arī tavu. Viņš tāpat savāks aiz sevis, jo saprot, ka a) viņš vairs nav bērns un b) viņš vairs nedzīvo kopā ar savu mammu. Cerams!

#3 Viņš nebaidās no tavām īpašajām dienām

Ja vīrietim tavas īpašās dienas sagādā riebumu vai arī viņam ir problēmas aiziet uz veikalu un nopirkt tev nepieciešamās lietas, ir laiks mest kājas pār pleciem. 

#4 Viņš ir jauks pret viesmīļiem

Tas ir viens no labākajiem indikatoriem – ja vīrietis slikti izturas pret apkalpojošo personālu, tev no viņa ir jābēg, neko aiz sevis neatstājot. Ja viņš izturas pret citiem laipni, tad tā ir brieduma pazīme.

#5 Ar viņu ir iespējams izrunāties

Strīda laikā viņš nesāks klaigāt un lamāties, viņš tā vietā mierīgi tevī ieklausās, analizē, pārdomā un atbild ar savu viedokli.

#6 Viņš iet ar tevi iepirkties

Tas nenozīmē, ka viņam uzreiz ir jāskrien tev pa pēdām, līdzko saki, ka iesi nopirkt jaunu kleitu, bet viņš šad tad būs priecīgs tev šajā piedzīvojumā sastādīt kompāniju, kad pati to vēlēsies.

#7 Viņš nav imūns pret pārmaiņām

Nobriedis vīrietis neizvairīsies no pārmaiņām. Tieši pretēji – viņš tās meklēs. Viņš saprot, ka bez pārmaiņām nav augšanas un progresa.

#8 Viņš dara to, ko sola

Īsts vīrietis ir tāds, kurš tur doto vārdu. Viņš ir uzticams un saprot, ka lauzts solījums atspoguļojas uz viņu pašu kā cilvēku.

#9 Viņš valkā vienādas zeķes

Vismaz 90% gadījumu

#10 Viņam ir vairāk nekā viens pāris kurpju

Nu, pieņemsim, ka vismaz 3 pāri

#11 Viņam ir darbs un savs pārvietošanās līdzeklis

Vīrietim ir jāstrādā un viņam ir jārūpējas par savu tēlu. Protams, transporta līdzeklis var nebūt, ja to neatļauj, piemēram, veselība.

#12 Viņš ir ieinteresēts lietās

Īstam vīrietim ir hobiji. Hobiji, kam nav nekāda sakara ar tevi un alkoholu. Svarīgi ir, ka jums katram ir arī sava atsevišķā dzīve – tikai tā attiecības var darboties.

#13 Viņš nemelo

Ja nu vienīgi meli ir pamatoti. Pati saproti, kā gribi.

#14 Viņš ir lasījis grāmatu savam priekam

VISMAZ vienu!!

 

 

zeltene

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.