8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

21 lieta, ko sieviete vēlas no vīrieša

 

paris-slakata

CIEŅA

Cieņa nozīmē apzināties gan savu, gan citu vērtību. Kad mēs cienām savu partneri, tad esam spējīgi stāvēt pāri greizsirdībai un dusmām. Kad cienām sevi, tad varam pāvarēt savu nepārliecinātību un bailes. Cienot abus – sevi un savu partneri, esam spējīgi  veidot stipras, ilgstošas un abpusēji atbalstītas attiecības.

UZMANĪBA

Viens no ilgstošu attiecību noslēpumiem ir uzmanības izrādīšana savam partnerim. Izrādot dažādus uzmanības apliecinājumus savai otrajai pusītei, radīsiet attiecības, kas ilgst mūžību.

ATKLĀTĪBA

Atklātība ir patiesības teikšana tā, ka tavs partneris to sadzird. Protams, mēs visi vēlamies dzirdēt, cik lieliski esam, bet varam gūt labumu arī tad, kad kāds ko mīlam un uzticamies palīdzēs saprast, ko darām ne tā. Atklātības viennozīmīgi palīdz uzlabot attiecību kvalitāti.

KOMUNIKĀCIJA

Attiecības pastāv starp divām emocionālām, cilvēcīgām būtnēm, kuriem, ir katram sava pieredze, vēsture un gaidas. Katram arī ir savs komunikācijas prasmju līmenis, bet labāk apgūt šo prasmi, jo komunikācija ir svarīga attiecību sastāvdaļa.

LABA HIGIĒNA

Higiēnai ir nozīme. Sievietes pievērš uzmanību detaļām un no vīriešiem ar kuriem tiekas, sagaida vismaz pamata higiēnas un sevis kopšanas prasmes. Izskatīties tik labi, cik iespējams ir vīrišķīgi un ļoti svarīgi.

KAISLE

Ja pusdienlaika snauda vai televīzijas skatīšanās, vai sēdēšana Facebook skan labāk par mīlēšanos, tas nav labs rādītājs. Jums jātiecas vienam pie otra fiziski tikpat ļoti, cik garīgi.

PIEŅEMŠANA

Absolūta pieņemšana ir tad, kad tu pilnībā mīli kādu tieši tādu, kāds viņš ir, ar visām vājībām un trūkumiem. Tas nozīmē mīlēt kādu bez nosodījuma. Tā ir mīlestība, kas piepildīta ar empātiju un sapratni.

MĪLESTĪBA

Vai šeit maz nepieciešams sīkāks apraksts?

UZTICĪBA

Uzticība ir viena no tām lietām bez kuras nav iespējams radīt veselīgas attiecības. Bez tās nav iespējams patiesi būt attiecības un pa īstam mīlēt.

ZINA KĀ IZMANTOT TO, KAS IR

Tava dzimumlocekļa izmērs nav atslēga uz sievietes orgasmu. Visu nosaka tavas prasmes darboties ar to, kas tev ir un sieviete būs apmierināta un laimīga.

DRAUDZĪBA

Saka, ka labāko attiecību noslēpums ir tajā, ka izvēlamies partneri, kurš vienlaikus ir mūsu labākais draugs.

INTIMITĀTE

Intimitāte nav tikai fiziska, tā ir savienība ar kādu tik dziļi, ka tev šķiet, ka vari saskatīt otra dvēseli.

LOJALITĀTE

Dzīvē ir daudz lietu, kuras tu nevari ietekmēt, bet par laimi, tavi lēmumi neietilpst šai sarakstā. Ja gribi būt lojāls, esi lojāls. Tas ir vienīgais iemesls, kas tev vajadzīgs.

KREATIVITĀTE

Emocionālā kreativitāte nozīmē savienoties ar savām negatīvajām reakcijām – dusmas, bailes, nepārliecinātība u.c., kā svaigu materiālu no kura radīt. Kad to paveiksi, tad vairs nebūs brīžu, kad jutīsies ieslēgts savu negatīvo emociju tīklos. Kreativitāte palīdzēs tev radīt ko labu un labais attiecībās vienmēr noder.

PĀRLIECĪBA

Kamēr ir cilvēki, kas uzskata, ka viņu vērtība atkarīga no ģērbšanās stila, ķermeņa uzbūves un citiem ārējiem stāvokļiem, ir tādi cilvēki, kas izstaro pārliecību un magnētismu tādā līmenī, ka tas izplatās jebkurā telpā un apbur ikvienu klātesošo.

SMIEKLI

Pētījums pēc pētījuma ir pierādījis, ka smiekli ir labvēlīgi dvēselei. Bet tagad mēs zinām vēl ko, proti, daloties smieklos ar savu partneri, tiek uzturētas priecīgas un veselīgas attiecības.

ATGRIEZENISKĀ SAITE

Ir svarīgi apzināties, ka to, ko viens var, otrs nevar. Tāpēc atgriezeniskajai saitei ir noteikti jāatrodas jebkurās laimīgās attiecībās. Tas, ka tu dod tik, cik vari un izrādi savam partnerim, ka centies ir pietiekoši, lai jūs spētu atrisināt jebkuru situāciju.

DROŠĪBA

Šeit pastāv kā fiziski, tā emocionāli un finansiāli faktori. Sievietei jārada fizisku drošības sajūtu ar stabilu dzīvesvietu, spēju aizstāvēt, ja nepieciešams. Emocionāla drošība nozīmē to, ka viņa var brīvi izteikties, būt pati un atklāti teikt, ko domā.

SPĒJĪGS PAR SEVI PARŪPĒTIES

Sievietei vajadzīgs vīrietis, kas spējīgs lietot cepeškrāsni, veļasmašīnu un gludekli.

SAIKNE

Tā ir cieša savienība ar otru cilvēku tādā līmenī, ka saprotaties pavisam viegli un bez liekiem vārdiem. Tas ir neredzams pavediens, kas jūs vieno un velk vienam pie otra.

BRĪVA TELPA

Viena no lietām, ko daudzi nesaprot vai negrib saprast ir tas, ka visiem vajadzīga sava brīvā telpa. Patiesību sakot, ja neatradīsi laiku sev, cietīs attiecības.

 

 

Dieviete.lv redakcija, Kristīne

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.