6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Septiņi iedarbīgākie žesti un pozas, kā savaldzināt vīrieti bez vārdiem

 

sieviete-sez

Psiholoģiskā sagatavošanās

Lai “noskaņotos”  panākumiem, izmantojiet iztēles spēku.

  • Pirmkārt, iedomājaties sevi tajā dzīves brīdi, kad jutāties īpaši labi, neatkarīgi no tā, kur atradāties, kaut vai pastaigājoties vai pat lecot ar izpletni. Mēģiniet atcerēties katru sajūtu, un ieejot šajā stāvoklī, sāciet rīkoties.
  • Skaidri  jāformulē mērķis, kuru vēlaties sasniegt. Mērķim jābūt strukturētam tā, ka tā sasniegšana ir atkarīga tikai no jums personīgi nevis no citiem cilvēkiem. Nesakiet sev “Lai visi puiši ir traki pēc manis”, sakiet “Es padarīšu traku ikvienu puisi”. Izvairieties no tādām konstrukcijām kā “es gribu”, “es darīšu”. Citādi jūs gaidīsiet un neko nesagaidīsiet.

Mati 

Mati viens ir no spilgtākajiem flirta simboliem. Sēžot iepretī savam mērķim,  jūs varat sakārtot matu šķipsnu, kura izslīdējusi no frizūras, varat pieglaust matus vai vienkārši izlaidiet matiem cauri pirkstus. Daudzi vīrieši  var hipnotiski lūkoties, kā jūs rūpējaties par frizūru.

Delnas

Vēl viens “vīriešu fetišs” – sievietes delna. Parādiet vīrietim savu maigo ādu, piemēram, pakoriģējot piedurknes.

Lūpas

Lūpas var būt vilinoši pavērtas, iepriekš der patrenēties. Jāaplūko sevi spogulī, kāda izteiksme izskatās labi, bet no kādas jācenšas izvairīties.

Kājas

Pateicoties filmai “Pamatinstinkts”, neviens vairs nešaubās, ka arī kājas ir svarīga savaldzināšanas sastāvdaļa. Tāpēc brīvi pārkrustojiet kājas.

Acis un smaids

Plats un atklāts smaids apvienojumā ar mirdzošām acīm ir lielisks ierocis. Acu zīlītes paplašinās, kad cilvēks jūt patīkamu uztraukumu.

Acu skatienu var nolaist, tā paužot piekrišanu. Skatienu var vērst uz augšu un ieskatīties vīrietim tieši acīs. Var nenovērst no vīrieša skatienu, pēc tam ātri novērsties un atkal atsākt skatīties uz vīrieti. Atcerieties, ka nav aizliegto acu skatienu, galvenais, lai skatiens neizskatītos mākslīgs, uzspēlēts, tam jāizskatās dabīgi.

Gaita

Pārvietojieties ar taisnu muguru, maziem solīšiem, nedaudz šūpojoties gurnos. Tas kā sieviete sēž, staigā, stāv uzreiz iezīmējās vīrieša zemapziņā.

Mācāmies pievilcīgi sēdēt

Ja sieviete sakrusto kājas ceļgalu zonā, viņa parāda, ka viņai ir ērti. Kāju sakrustošana tuvāk augšstilbiem izraisa lielāku vīrieša interesi. Vispār kāju sakrustošana augšstilbu zonā ļauj kājām izskatīties slaidākām, parāda sievietes jutekliskumu, bet jāatceras par kleitas vai svārku garumu. Tas ir arī  efektīvākais veids, kā parādīt  ķermeņa formas plusus un kāju formu. Demonstrējot savu šarmu, ļoti svarīgi ir nepārspīlēt. Principā, ļoti atklāts un provokatīvs apģērbs vīriešus drīzāk atvairīs nekā piesaistīs.

 

lalv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.