9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Kāpēc jāsargā sieviete?

 

paris-udeni

Senāk sievietes atradās uz vienas līnijas ar bērniem, veciem cilvēkiem, govīm un svētajiem. Šī ir dzīvo būtņu kategorija, kurai ir nepieciešama aizsardzība un rūpes no vecāko puses. Sieviete šajā aizsardzības līnijā stāvēja pirmajā vietā, jo uz viņas pleciem ir rūpes par bērniem un veciem cilvēkiem.

Vīrieši agrāk saprata, ka viņu sieviete ir kā bērns, kurai mēdz būt bail, jo šī pasaule rada daudz uztraukumus, viņai bieži mainās noskaņojums,un viņai ir tiesības būt nogurušai, tā ir viņas daba. Viņu tādu radīja Dievs! Tāpēc vīrieši nevainoja sievietes, ka viņām ir bailes, nogurums, emocionalitāte, neizlēmība, bet ar visiem spēkiem centās viņām dot patvērumu.

Ja sieviete ir palikusi bez vīrieša patvēruma, tad viņa cenšas sev to sagādāt pati, bet tā viņa lēnām zaudē savu skaistumu un sievišķību. Sakarā ar lomu maiņu viņa kļūst par iekšēji ļoti nelaimīgu cilvēku, tāpēc pats labākais, ko vīrieši var izdarīt ir rūpēties par viņu, kā par bērnu.

Nevajag uzskatīt , ka sieviete ir tāda pati kā vīrietis. Viņa nekad neuznesīs 5kg cukura maisu uz piekto stāvu, viņa ir savādāka. Kaut arī viņas cenšas parādīt , ka ir pašpietiekamas un vīriešiem tas ir ļoti izdevīgi, jo nav jāuzņemas par viņu atbildību, nav jārisina viņas problēmas.

Katra sieviete sapņo par patvērumu, drošību, par to, kurš nekad viņu neatstās, kurš palīdzēs viņai cīnīties ar bailēm, kurš neizturēsies pret viņu kā pret vīrieti, bet dos maigumu, mīļumu katru dienu. No šādām rūpēm sieviete atplaukst, izpaužot savas viss labākās īpašības un mīlestību. Bet vīrietis dodot viņai patvērumu, aug kā vīrietis, kļūstot par īstu Vīru.

 

Autors: Uģis Kuģis

 

2 KOMENTĀRI

  1. Tā arī ir,vīriešiem izdevīgi novelt atbildību uz citiem pleciem, jo viņi paliek slinki,neizlēmīgi,gļēvi.
    Visā pasaulē ir nepieciešami vīri ar godprātīgu, patiesu nostāju,labu sirdi un drošu skatu uz dzīvi. Un ļoti svarīgi-augstu morāli!!!
    Tad arī ģimenes,tai skaitā sievietes,bērni, vecāki, jutīsies daudz drošāki un laimīgāki.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.