13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Lietas, ko pieaugusi sieviete attiecībās nedara

 

paris-auto

Kā tev šķiet – vai tu savās attiecībās uzvedies kā pieaudzis cilvēks? Nu tev ir iespēja uzzināt, vai tu nekļūdies!

Katrās attiecībās ir savi plusi un mīnusi. Un uzvesties “kā pieaugušajam” nenozīmē garlaicīgas attiecības, kurās nav nekādas muļķošanās un spontānu piedzīvojumu. Vienkārši ir dažādas lietas, kas attiecības padara nenopietnas un kas jau laikus liecina, ka šīs attiecības, visticamāk, nedarīs tevi līdz galam laimīgu.

Ieskaties šajās lietas, kas sievieti attiecības padara nobriedušu!

Tu neupurē citas attiecības

Šo ir piedzīvojis gandrīz jebkurš. Kad sākas attiecības, visi citi tiek aizmirsti, tu pārstāj tikties ar draugiem, aizmirsti, ka ir arī citi cilvēki, kuri tevi mīl. Tad, kad attiecību “medusmēneša” periods būs beidzies, tu sapratīsi, ka tev vairs nav apkārt mīļoto cilvēku, bet tad jau būs par vēlu. Nobrieduši cilvēki neupurē citas attiecības romantisko attiecību dēļ – draugi ir turpat, kur vienmēr bijuši, un arī ģimenei tiek veltīts laiks.

Tu neatsakies no savas finansiālās neatkarības

Neatkarīgi no tā, cik finansiāli nodrošināts ir tavs partneris, tava atteikšanās no savas finansiālās neatkarības būs kā atteikšanās no savas vispārējās neatkarības. Nobriedusi sieviete nejautā visu savam partnerim – savu līdzekļu pelnīšana un lietošana šādu sievieti padara lepnu un laimīgu.

Tu nefokusējies uz sava partnera sliktajām īpašībām

Nobriedusi sieviete koncentrējas uz sava vīrieša labajām īpašībām tā vietā, lai visu laiku uztrauktos par to, kas viņā nav tik labs. Viņa pamana visu to labo, ko viņas vīrietis dara un saka, un cenšas viņam nepārmest viņa trūkumus, jo pati sevī arī tādus redz.

Tu neatsakies no saviem sapņiem

Labas attiecības tevi “nenovelk” pie zemes – tā vietā tām būtu no tevis jādabū ārā visu to labāko. Īstajās attiecībās tu tiksi mudināta sasniegt savus mērķus, tiekties pretī saviem sapņiem. Ja cilvēks atsakās no saviem hobijiem un mērķiem, viņš kļūst nelaimīgs, tādēļ, ja attiecībās tu jūti, ka vari brīvi fokusēties uz saviem sapņiem, tad viss ir kārtībā!

Tu neuzskati, ka tavs laimes koncepts ir vienīgais pareizais

Nobriedusi sieviete zina, ka katra cilvēka ideja par laimi var būt citādāka. Ja viņas partnerim patīk pabūt vienatnē, tad viņa viņam to nodrošina, ja partnerim patīk spēcīga jūtu izrādīšana, tad sieviete centīsies savas jūtas izpaust vismīļākajos veidos. Šāda sieviete neizdara kaut kādus “no zila gaisa izvilktus” secinājumus par to, kas viņas partneri padara laimīgu – tā vietā viņa novēro to, kas viņas partnerim sagādā lielāko prieku un tā arī cenšas rīkoties.

Tu neatsakies no savas pašcieņas

Ir normāli attiecību laikā mazliet mainīties, bet nobriedusi sieviete neatsakās no savas pašcieņas. Šāda sieviete neļauj partnerim pret sevi izturēties rupji, lamāties un aizvainot – viņa sagaida, ka partneris pret viņu izturēsies tāpat kā visi citi mīļotie cilvēki viņas dzīvē. Un, ja vīrietis to nespēj darīt, viņam sievietes sirdī nav vietas.

Tu vārdus “es tevi mīlu” neuztver vienkārši

Nobriedusi sieviete saprot šo trīs maģisko vārdu nozīmi, tādēļ viņa cenšas attiecību laikā saglabāt šo vārdu patieso vērtību. Viņa nesaka “es tevi mīlu” pēc katras sarunas ar savu vīrieti – viņa to saka pareizajos momentos, kad partneris tajā arī ieklausīsies.

Tev nav nepieciešams visu laiku uzturēt kontaktu ar savu vīrieti

Nobriedušai sievietei nav nepārtraukti jāspaida telefons, lai sazinātos ar savu mīļoto, jo viņai ir arī pašai sava dzīve. Viņa ir pietiekami pārliecināta par sevi, lai uzticētos savam partnerim, kad viņš nav blakus – nepārtraukta īsziņu rakstīšana ir laika izniekošana.

Tu savās attiecībās nedalies “ar visu pasauli”

Nobriedusi sieviete zina, ka, lai arī cik lieliskas nebūtu viņas attiecības, tai ir jābūt intīmai lietai, kas paliek starp jums abiem. Kopīga bilde Facebook, protams, nav nekas traks, bet, ja katrs otrais sociālo portālu ieraksts ir par jūsu attiecībām, tas liecina par to nenopietnību. Tad ir jāsāk domāt, vai attiecības ir tiešām īstas vai arī tā ir tikai “greznuma lietiņa”?

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.