0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Lielā “naudas tīrīšana” pirms Jaunā gada. 8 maģiski soļi tavai labklājībai

 

eiro

Lai Jaunais gads materiālā ziņā būtu veiksmīgs, vēlams ne tikai sakārtot māju, bet arī veikt “lielo naudas tīrīšanu.”

1. Savāc un izmet visas vecās vai nevajadzīgās lietas, kas vairs netiek izmantotas. Bet, kad to dari, domās pateicies par krietnu kalpošanu un saki: “Vecais aiziet, bet jaunais pie manis mājās atnāk.”

2. Kad darbojies ar putekļusūcēju, tīrot mīkstās mēbeles un paklājus, pie sevis runā: “Netīrumiem manās mājās vietas nav, bet nav vietas arī naudas trūkumam. Lai notiek tā!”.

3. Jau iepriekš iekrāj tieši 27 monētiņas (piecu vai piecdesmit centu nominālus), tās kārtīgi nomazgā, it kā nomazgājot svešu un tev nelabvēlīgu enerģiju (monētiņu skaits nav nejaušs!).

Pēc tam ielej bļodā tīru ūdeni un uz septiņām minūtēm ieliec tur monētiņas. Tad izņem tās ārā, noslauki, nožāvē un noliec glabāties līdz nākamajai reizei. Ūdeni ielej spainī grīdas mazgāšanai, pievieno dažus pilienus iemīļotākās ēteriskās eļļas.

Piemēram, fenšui speciālisti uzskata, ka pačūlijas, priedes, lavandas, piparmētru un greipfrūta aromāti spēj piesaistīt naudu.

Mazgājot grīdu, skaiti šādus vārdus: “Mazgāju ar naudas ūdeni, uzlādēju savu grīdu, piesaistu mājai naudiņu.” Šai laikā domā tikai par labām lietām, par to, ko gaidi no Jaunā gada!

Ar uzlādētu “naudas ūdeni” var arī norīvēt ārdurvis un citas virsmas mājās.

4. Kad tas viss paveikts, saskaņā ar fenšui mācību dzīvokļa dienvidaustrumos jānoliek jaunas ķīniešu monētiņas bagātības sektorā, tās pielīmējot pie telefona, datora, mapēm ar finanšu dokumentiem, kā arī maciņā un burkās ar putraimiem.
Tie, kuriem nepatīk ķīniešu simbolika, var visos mājas stūros salikt parastas piecu centu monētas.

5. Naudas tīrīšanu pirms jaunā gada var apvienot ar mājas rotāšanu saskaņā ar fenšui gudrībām, kas maģiskos rituālus padarīs tikai vēl spēcīgākus. Šim mērķim pie ārdurvīm piekar Ziemassvētku vainagu vai ķīniešu laterniņu – tas piesaista veiksmi, laimi un finansiālu labklājību.

6. Rotājumi īpaši spēcīgi iedarbojas tā sauktajā “Bagua” zonā, uzskata fenšui piekritēji. Tai jāatrodas telpas ziemeļaustrumos – var atrast kaut vai pēc kompasa! To rotā ar sudrabainiem “eņģeļmatiem”, serpentīnu vai mirdzumiem – tad mājā noteikti ienāks veiksme.

7. Pie telpas dienvidrietumu sienas jānoliek divas sveces, lai būtu laimīga arī ģimenes dzīve. Bet, ja gribi pilnībā izmainīt privāto dzīvi, šajā telpas daļā noliec gleznu ar dzērvēm.

8. Lai visi mājinieki būtu veseli un enerģijas pilni, telpas centrā novieto grozu ar augļiem, bet eglīti liec austrumu daļā, lai mājās vienmēr būtu nauda.

 

lalv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.