2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

5 veidi, kā tikt bildinātai

 

Ultimāti ir biedējoši un tie var priekšlaicīgi aizdegties. Pastāv gan scenāriji, kur tava otrā pusīte patiešām velk kājas un nepieciešams viņu paskubināt. Pieņemsim, ka šis ir tas gadījums. Tātad, kā, lai sagaida no viņa bildinājumu?

  1. Dod signālu

Ir neskaitāmi iemesli, kāpēc tavs mīļotais joprojām nav izteicis bildinājumu un bailes no atteikuma var būt viens no tiem, patiešām! Liec šīm viņa bailēm izgaist, raidot kādu signālu, ka esi gatava precēties un izdarīt to labāk kā vienkārši paziņot: “Es sagaidu tevi uz viena ceļa 31.decembrī pusnaktī.” Sāc ar kāzu iepīšanu ikdienas sarunās, piemēram, apspriežot draugu kāzas vai kādu jaunu filmu, grāmatu par šo tēmu. Sper soli uz priekšu pajautājot, ko viņš domā par laulībām un konkrētāk, jūsu laulībām. Tavs partneris varētu saprast, ko centies panākt ar šiem jautājumiem, nu un tad? Signāls paliek signāls. Un, ja tas nenostrādā…

  1. Liec viņam saprast kādu gredzenu vēlies (vai nevēlies)

Daudziem doma par gredzena iegādāšanos ir biedējoša un mulsinoša. Valdošais uzskats, ka tev jāierauga gredzenu ar milzu dimantu, ir iestrēdzis daudzu cilvēku prātos, tāpēc atvieglo viņam šo uzdevumu. Kādu formu, stilu un apdari tu gribi? Tev patīk dimanti vai safīri? Varbūt tu nemaz negribi dārgakmeni vai gredzenu? Šis ir tavs brīdis, lai runātu un izteiktu savas vēlmes. Tālāk viss atkarīgs no tā, cik ilgs laiks būs nepieciešams, lai varētu iegādāties tev tīkamu gredzenu. Saki, piemēram tā: “Mana draudzene Ilze tikko saderinājās un viņai ir tik fantastisks gredzens. Tas ir …”

  1. Esi mierā ar bildinājumu nākamgad nevis šogad

Visticamākais, jūs kopā pavadīsiet nākamos 50 gadus vai vairāk, tāpēc domā par lielo bildi: vai tas ir tik svarīgi tikt bildinātai decembrī, vai jūnijā? Protams, ja tavs partneris vāvuļo par precēšanos jau daudzus gadus un tu jūti, ka ir pienācis laiks, tad ir tikai viena stratēģija, kas var palīdzēt…

  1. Uzturiet godīgu sarunu

Šis ir vissvarīgākais no visiem minētajiem ieteikumiem. Bez sarunām caur puķēm, šāda saruna palīdz jums abiem skaidri un gaiši saprast, kādu nākotni jūs katrs redzat. Uz kurieni jūs virzāties un kādā ātrumā? Centies nenotiek konkrētu datumu, bet runā par konkrētām tēmām un vēlmēm, lai saprastu, ka abi esat uz viena viļņa. Ja sarunas laikā atklāsiet nopietnas attiecību problēmas, vienmēr iespējams apmeklēt pāru konsultantu.

  1. Bieži nerunā par savām sapņu kāzām

Nerādi viņam bildes ar ziediem, skulptūrām, kāzu kleitām un kūkām. Doma par tevis precēšanu viņam var šķist pievilcīga, bet apzināties lielās izmaksas kāzu rīkošanai var būt nomācošas, vismaz sākumā. Vislabāk šobrīd dalīties iedvesmā ar mammu un izvairīties ietagot savu mīļoto dažādos Instagram kāzu attēlos. Vismaz pagaidām.

 

AVOTS

Dieviete.lv redakcija, Kristīne

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.