15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Obamas meita raud, klausoties Mišelai veltīto Obamas runu

 

Emocijas vakarnakt bija augstos toņos visiem tiem, kas sekoja līdzi prezidenta Baraka Obamas uzrunai Čikāgā, pirms viņš pameta Balto Namu. Emocijas kļuva vēl sakāpinātākas, redzot viņa meitu aizkustinātu un tuvu asarām.

Neilgi pirms gandrīz stundu ilgās uzrunas, prezidents lika uzsvaru pateicoties viņa tuvākajiem par būšanu līdzās šo astoņu garu garumā un pateicības vārdi sasniedza ik katra sirdi. Konkrētāk, viņa siltie vārdi sievai Mišelai Obamai.

Sēžot starp meitu Maliju Obamu un Baidena sievu Džilu, Mišela klausījās Obamas runu, kas aizkustināja daudzus. Īpaši abu 18 gadus veco meitu.

“Mišela Robinsone, meitene no dienvidiem,” Obama iesāka, pūlim uzmundrinot viņu kājās stāvot ar lielām ovācijām, “pēdējos 25 gadus, tu neesi bijusi tikai mana sieva un manu bērnu māte, bet arī mans labākais draugs.” Asaras sāka birt gan abu meitai Malijai, gan Obamam, bet viņš turpināja. Tu pieņēmi lomu pēc kuras netīkoji un padarīji to savu ar grāciju, stilu un labu humoru. Tu padarīji Balto Namu par vietu, kur iederas visi. Un jaunā paaudze nosprauž augstākus mērķus, jo esi tiem paraugs. Tu mani esi padarījusi lepnu. Tu padarīji valsti lepnu.”

Pēc tam uzmanība pārgāja uz viņa divām meitām. “Malija un Saša, pat vissarežģītākajās situācijās, jūs esat kļuvušas par divām lieliskām, jaunām sievietēm, gudrām un skaistām, bet vēl svarīgāk, par pieklājīgām, iejūtīgām un pilnām ar kaisli. Par visu, ko šai dzīvē esmu paveicis, visvairāk esmu lepns par to, ka esmu jūsu tēvs.”

Atsaucoties uz CNN ziņu avotiem, Obama savu runu rakstījis pats. Šodien Obama atgriezās Baltajā Namā agrās rīta stundās, lai veiktu savu fināla lidojumu ar Gaisa spēku Vienību Viens.

 

AVOTS

Dieviete.lv redakcija, Kristīne

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.