2.8 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Tas uzlabo fizisko un emocionālo veselību: Kāpēc seksam būtu jābūt tavai ikdienai

 

Lielisks orgasms nav vienīgais iemesls, kāpēc būtu labi katru dienu nodarboties ar seksu. Zem tā slēpjas arī daudz citu labumu…

TAS UZLABO TAVU EMOCIONĀLU VESELĪBU

Padari intimitāti par savu ikdienu, jo, pietiek pat ar apskāvienu, lai cilvēka organisms sāktu ražot oksitocīnu jeb mīļošanās hormonu. Tas uzlabo kopējo cilvēka pašsajūtu. Pēc neilga laika tu manīsi, ka daudz vairāk izbaudi tuvības brīžus…

TAS UZLABO TAVU FIZISKO VESELĪBU

Sekss katru dienu? Izklausās pēc normālas treniņu programmas! Kur nu vēl labāks veids, kā uzturēt sevi labā fiziskā formā. Seksa laikā tiek trenēti gurni, mugura, kājas… Tas var arī palīdzēt attīstīt tavu līdzsvara izjūtu un pat zaudēt svaru!

SEKSUĀLĀS DZĪVES DAŽĀDOŠANA

Noteikti ir daudz pozu un palīglīdzekļu, kurus tu vēl neesi izmēģinājusi. Saraksts ir ļoti garš! Tā vien šķiet, ka tu pat vari sastādīt sev 365 dienu plānu! Dažādo savu ikdienu un tu jutīsi, ka tavas un partnera attiecības uzlabojas.

PROCESS KĻŪS GARĀKS

Nodarbojoties ar seksu katru dienu, vīrieši var iemanīties „turēt” ilgāk. Tas atkal nozīmē, ka sievietes, kurām ir vajadzīgs ilgāks laiks,lai sasniegtu orgasmu, varēs beidzot justies apmierinātas. Treniņš ir ļoti svarīgs.

SEKSS STIMULĒ SMADZEŅU DARBĪBU

Jau izsenis ir zināms, ka, atšķirībā no dzīvniekiem, cilvēki ar seksu nodarbojas prieka pēc. Kā izrādās, pētnieki ir atklājuši, ka seksa laikā cilvēka smadzenes darbojas daudz intensīvāk,nekā tika uzskatīts agrāk.

SEKSS UZLABO IMUNITĀTI

Bieži slimo? Met pie malas sintētiskās zāles un vitamīnus! Ķeries klāt pie seksa! Ir pierādīts, ka biežāks sekss palīdz organismam izstrādāt imūnglobulīnu, kas atbild par pretošanos dažādiem vīrusiem. Jo biežāk nodarbosies ar seksu, jo vairāk antivielu tiks izstrādātas tavā organismā.

SEKSS PALĪDZ NENOVECOT

Vari izmest savus pretnovecošanas krēmus, jo sekss ir labāks! Procesa laikā ķermenī izdalās augšanas hormoni, kas palīdz saglabāt jauneklīgāku izskatu.

 

Tekstu sagatavoja: Diāna Dieviete/ Avots: Powerofpositivity.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.