0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Palīglīdzekļi dara brīnumus: Kā iegūt garākas un skaistākas skropstas

 

Katra sieviete gribētu sev dabīgi garas, kuplas un skaistas skropstas. Jāsaka pat, ka daudziem vīriešiem ir dabīgi garas un skaistas skropstas, ko viņi pat nav pelnījuši… Tad nu, lūk. Ko darīt sievietei, kuru māte daba ir apveltījusi ar ne pārāk garām un izteiksmīgām skropstām? Ņem talkā palīglīdzekļus un padomus!

SKROPSTU TUŠAS MAĢIJA!

Tā nu ir sanācis, ka skropstu tuša vēl joprojām ir vienkāršākais un ātrākais veids, kā iegūt garākas skropstas. Taču pareiza uzklāšana šo efektu var padarīt vēl labāku!

1.Kad no pudelītes velc ārā birstīti, rievotajā iepakojuma daļā to pagriez. Tādējādi tu no birstītes noņemsi lieko tušu. Tas samazina kamoliņu veidošanās iespēju.

2.Skropstas sāc krāsot no pamatnes, un birstīti mazliet pakustini turpu šurpu uz sāniem. Tādējādi vairāk tušas paliks pie skropstu pamatnes un nodrošinās stingru pamatu.

3.Izvairies skropstu galotnēs uzklāt pārāk daudz tušas, jo tā veido papildus smagumu, un skropstas tiek vilktas uz leju.

KRĀSO KĀRTĀS!

„3” ir maģiskais cipars, un tas darbojas arī skropstu tušas jautājumos. Augšējās skropstas vienmēr pārbrauc ar birstīti trīs reizes, bet apakšējās – divas. Tādas darbības skropstām piešķirs ne vien garumu, bet arī kuplumu. Tikai uzmanies: negaidi, līdz katrs klājums nožūs, citādi tās būs grūtāk atdalīt un sakārtot.

NOTĪRI KOSMĒTIKU!

Kamēr daudzas sievietes gaida „dabiskā skaistuma brīnumus” no kosmētikas, ir jāatceras, ka nekas tevi nepadara skaistāku, kā labs miegs. Bez kosmētikas kārtas uz sejas! Gulēšana ar uzklātu skropstu tušu noteikti nenāks par labu tavam skaistumam.

IZMANTO SERUMU!

Jā, varbūt tas nav lētākais un ātrākais veids, kā tikt pie garām skropstām, taču tas noteikti palīdzēs tev to efektu iegūt ilgtermiņā. Skropstas var kļūt pat par 50% garākas un par 75% kuplākas! Un dažkārt efekts ir redzams jau pēc pirmā mēneša.

IZMANTO SKROPSTU ATLIECĒJU!

Skropstu atliecējs ir viens no labākajiem rīkiem skropstu izskaistināšanai. Atliektas uzacis ļauj tavām acīm izskatīties izsteiksmīgākām!

PIEAUDZĒ SKROPSTAS!

Negribi mocīties ar pareizas skropstu krāsošanas tehnikas iemācīšanos? Lūdzu! Dodies pie speciālista un pieaudzē mākslīgās skropstas! Tikai dari to pie tiešām laba speciālista, citādāk paliksi vispār bez skropstām.

ĶEMMĒ!

Matiem uz galvas patīk, ka tos izķemmē. Arī skropstām tas patīk! Izmanto speciālo ķemmīti skropstām un palutini savu acu rotu!

ĒD VESELĪGI!

Nedrīkst aizmirst to, ka skaistums, patiesībā, veidojas no iekšienes. Ja tavs uzturs nav sabalansēts un tavā organismā ir vitamīnu trūkums, tad skropstas noteikti neaugs ātrāk. Pārliecinies, ka regulāri ēd olas un zivis, kas palīdz stimulēt matu augšanas procesu (tai skaitā arī skropstas!).

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.