13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Prātošana ir beigusies! Četri vienkārši veidi, kā noskaidrot – patīc tu viņam vai, nē

 

happy dating couple at outdoor restaurant with lens flare by Joshua Resnick on 500px.com

 

Tavu prātu nepamet domas par to, vai tu patīc vīrietim vai, nē? Nesatraucies! Mēs tev pačukstēsim pāris populāras pazīmes, kas liecina par to, ka interese varētu būt. To, vai tā patiešām ir, tev gan būs vīrietim jāpajautā pašai.

Viņam ir interesanti runāt tieši ar tevi. Nē, es te nerunāju par vienkāršu sarunu, jo tādas viņam var būt arī ar desmit citām sievietēm. Es runāju par kaut ko nopietnāku. Viņš tev bieži uzraksta vai piezvana, jūsu sarunas ilgst ilgāk par piecām minūtēm, un tēmas ir dažādas – sākot no sarunām par laikapstākļiem, beidzot ar to, kāpēc dzīvē viss notiek tā, kā tas notiek. Tev pašai ir jāsajūt tas, vai viņš ar tevi kontaktējas tad, kad viņam ir garlaicīgi, vai arī tad,kad viņš patiesi vēlas ar tevi runāt.

Viņa interese ir stabila. Viņš nepazūd no tava redzesloka uz vairākām dienām vai nedēļām. Viņš ir līdzās, vairāk vai mazāk, katru dienu. Novērtē to, jo cilvēka laiks ir dārgākais, kas ir. Un nesamierinies, ja viņš pazūd un atkal uzrodas. Tev vajag stabilitāti.

Tu esi viņa prioritāte. Nav tā, ka tu viņam esi vajadzīga 24 stundas diennaktī. Taču, ja tu viņam patiesi patīc, tad tev nevajadzēs lūgties pēc viņa laika un uzbāzties. Viņš pats gribēs satikties, arī bez tava aicinājuma. Ja viņš tevi aicina uz satikšanos, tev nav jāšaubās par to, ka kaut kāda interese viņam ir. Jo, reāli, kurš gan gribētu veltīt savu laiku cilvēkam, kas nav interesants?

Viņš tev stāsta par savām jūtām. Tas nenozīmē, ka viņš tev uzbāžas ar serenādēm nakts vidū un neskaitāmām mīļām īsziņām. Viņš dod it kā slēptus mājienus, jo grib, lai tu saproti to, ka tu viņam patīc, bet negrib ar šo informāciju uzbāzties.

 

Tekstu sagatavoja: Diāna Dieviete/ Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.