Foto: Shutterstock

Sastāvdaļas:

  • 75 g sezama sēkliņu
    • 75 g sausā piena pulvera
    • 55 g pūdercukura
    • 150 g sviesta

Pagatavošana:

Pannā ar biezu apakšu uz nelielas uguns izkausē sviestu, pieber sezama sēkliņas un apcep gaiši brūnas (jārīkojas uzmanīgi, lai nepiedeg!). Izslēdz uguni, ielej masu bļodā un atdzesē līdz +25 °C. Pieber sausā piena pulveri, pūdercukuru un samaisa. Lej mazajās silikona veidnītēs vai izklāj pannā un ļauj, lai ledusskapī stundu sacietē, tad sagriež gabaliņos.

 

 

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?