6.3 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

Viņa ir augstas klases sieviete: Pazīmes, kas par to liecina

 

  1. Viņa mudina vīrieti sasniegt savus mērķus, bet pati tajā visā neiejaucas. Viņa uzticas vīrietim un tic, ka viņš pats ir spējīgs pieņemt pareizos lēmumus. Viņa ir vīrieša atbalsts, nevis treneris.
  2. Viņa neliek vīrietim kļūt greizsirdīgam. Viņa ir pārliecināta par sevi un par to, ka arī vīrietis to apzinās. Viņai nav jāspēlē spēlītes, lai liktu viņam saprast, cik viņa ir vērta.
  3. Viņai ir dzīves daļa, kurā vīrietim nav vietas. Draugi, hobiji, karjera – tie ir tikai daži piemēri, kas norāda uz to, ka sieviete spēj būt patstāvīga un pārliecināta par to, ka viņa pati var pieņemt savus lēmumus.
  4. Viņa tiek aicināta uz dažādiem pasākumiem. Nav svarīgi, vai tā ir tikšanās ar draugiem vai korporatīvais pasākums – viņa zina, kā uzvesties dažādās situācijās. Viņa ir pietiekami nobriedusi, lai atstātu labu iespaidu uz cilvēku. Galvenais – vīrietim no viņas nav jākaunas.
  5. Viņa rūpējas par sevi. Tas nenozīmē, ka viņa ir ideāla. Toties viņa vienmēr cenšas izskatīties pēc iespējas labāk.
  6. Viņa nekautrējas no atklātības. Ja viņa kaut ko nevēlas darīt, viņa tā arī pateiks, nevis vienkārši klusībā dusmosies. Viņa var atklāti runāt par dažādām tēmām, kā normāli, pieauguši cilvēki to dara.
  7. Viņai ir savs viedoklis. Un viņa nebaidās to izteikt un atspēkot. Viņa prot visu izrunāt mierīgi, bet kliegšanas un liekas dramatizēšanas.
  8. Viņa par savu partneri un ģimeni netenko. Viņa ciena sev tuvos cilvēkus, tāpēc citu priekšā viņus nenomelno.
  9. Viņa zina, ko vēlas. Viņa neatstāj novārtā savas vērtības un sapņus, lai tikai kaut kādā veidā izdabātu vīrietim.
  10. Vīrietis viņai blakus var justies laimīgs. Tāpēc, ka viņš zina, ka viņa nesatiksies ar kuru katru. Viņa nebaidās būt viena, un, ja izvēlējās konkrēto vīrieti, tad patiesi nav pret viņu vienaldzīga.

 

Avots: Cluber.com.ua

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.