6.1 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

“Svingeri” pirmizrāde uz visiem ekrāniem mājās un arī ārpus tās

 
29.06.2016. Filmas SEKSS. SVINGS. DZĪVE. uzņemšanas aizkadri.

No 1. marta Lattelecom filmu un seriālu lietotnē Shortcut ikviens varēs novērtēt trešo visu laiku ienesīgāko latviešu spēlfilmu Svingeri. Andreja Ēķa pikantā komēdija piedzīvos pirmizrādi ārpus kinoteātru telpām, pirmo reizi nonākot uz TV un citu ierīču – datoru, viedtālruņu un planšetdatoru – ekrāniem.

Pēc producenta Kristiana Alhimionoka domām filma ir mainījusi Latvijas kino, kā arī sniedz skatītājiem vēl nebijušu pieredzi: “Pēc Svingeriem Latvijas filmu industrija nekad nebūs tāda kā agrāk.” Producents akcentē, cik svarīgi, ka tagad tā skatāma arī katrā mājā: “Nākotne pieder tādām platformām kā Shortcut, tāpēc priecājamies par šo sadarbību.”

“Lietotnes Shortcut priekšrocība ir iespēja iedzīvotājiem, neatkarīgi no viņu atrašanās vietas, brīvā laikaiespējām un interneta pieslēguma veida, legāli baudīt ne vien ārvalstīs, bet arī Latvijā radītu saturu. Svingeri nav izņēmums – vien trīs mēnešus pēc pirmizrādes filma ekskluzīvi pieejama visiem Lattelecomun Shortcutk lientiem,”skaidro Lattelecom biznesa attīstības direktore Inga Alika-Stroda.

30.06.2016. Filmas SEKSS. SVINGS. DZĪVE. uzņemšanas aizkadri.

Filmas Svingeri popularitāti un izdošanos tās režisors Andrejs Ēķis salīdzina ar sabiedrības spoguli: “Filmas tēlos atradīsiet sev apkārtējos un varbūt pat paši sevi. Komēdija ir daļa no mūsu dzīves, tāpēc arī Svingeri mums ir tik saprotami.”

Svingeri skatāmi lietotnē Shortcut, kā arī Lattelecom Interaktīvajā televīzijā. Filma par vienreizēju maksu (3,60 eiro) pieejama divas diennaktis no tās iegādes brīža. Lietotni Shortcut var skatīties datorā, bez maksas lejupielādēt jebkurā viedierīcē, kā arī tā pieejama Apple TV un Android TV TM lietotājiem.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.