9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Tu viņam nepārtraukti zvani: Kā atpazīt nenormālu un pārāk kontrolējošu draudzeni?

 

Nav svarīgi, vai tev ir bijusi salauzta sirds vai slikta attieksme pret tevi – dažkārt uzvedība var kļūt nekontrolējama. Un tu pat vari nepamanīt to, ka veselīgas attiecības ir pārvērtušās par elli. Bet elli nevis tev, bet gan vīrietim. Re, kur pazīmes…

Tu viņam nepārtraukti zvani. Gribi noskaidrot, kur viņš ir? Ar ko? Kad būs mājās? Un tas viss atkal uz riņķi? Nomierinies mazliet! Pacietība ir vērtība.

Tu nepieņem atbildi „nē”. Kopš kura laika attiecībās teikšana ir tikai vienai pusei?

Tu visu laiku raudi. Jā, ir normāli ik pa laikam paraudāt. Bet raudāt tāpēc, ka nokavēji darbu vai vilcienu? Vai tāpēc, ka nolauzi nagu? Diez vai partneris to ilgi spēs izturēt. Vēl jo trakāk, ja asaras tiek vērstas pret viņu.

Tu visu laiku melo. Kopumā, sievietes ir diezgan atklātas un godīgas būtnes. Bet ir arī tādas, kas melo. Un melo daudz. Un melo, lai gūtu uzmanību. Nē, nē, nedari tā.

Tu esi stalkeris. Pat esot attiecībās cilvēkam ir nepieciešama privātā telpa. Kāpēc gan tu domā, ka vari brīvi un bez atļaujas ložņāt pa otra cilvēka sociālo tīklu profiliem un telefonu? Ja tevi māc kādas šaubas, izrunājies ar vīrieti. Izsekošanu vispār nepieminēsim…

Tu esi ļoti greizsirdīga. Tas vienkārši nav pareizi. Tev ir jāuzticas partnerim un jākontrolē sevi.

Tu dzērumā raksti viņam SMS. Un daudz. Un, ja tas notiek katru reizi, tad drīz vien tavs draugs būs tavs bijušais draugs.

Strīda laikā tu bojā viņa īpašumu. Izdomā sagriezt viņa kreklu vai saskrāpēt mašīnu, tāpēc, ka sastrīdējāties? Tas tiešām ir slimi… Tas pat nav tā vērts!

Tu esi pārāk stingra pret viņu. Viņam kaut kas neizdevās un tu kārtējo reizi viņu nosodi? Neviens nav ideāls!

Tu strīdies ar viņu publiski. Tas vienkārši ir nepieklājīgi. Citiem nav jāskatās, kā tu risini savas problēmas.

Tu sadusmojies, ja… tu nosapņo, kā viņš tevi krāpj. Tā nav realitāte! Viņš nespēj kontrolēt tavus sapņus!

Tu ienīsti visus viņa draugus. Ja tu viņam uzstādi ultimātu – es vai tavi draugi – tad nebrīnies, ja vēlāk viņš patiesi izdara izvēli. Un ne tev labvēlīgu.

 

Avots: Sofeminine.co.uk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.