6.4 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Seši paņēmieni, kas tev palīdzēs piesaistīt vēlamā vīrieša uzmanību

 

Valkā sarkanu apģērbu

Ročesteras Universitātes pētījums uzrādīja to, ka vīrieši vairāk pievērš uzmanību sievietēm, kas tērpušās sarkanā apģērbā. Pie tam, pētījuma dalībniekiem tika vaicāts, kāpēc viņu uzmanību piesaistīja tieši šīs sievietes. Atbildēt uz jautājumu viņi nespēja, un tikai daži bija vispār pamanījuši apģērba krāsu. Tas nozīmē, ka sarkanā krāsa vīriešus piesaista jau zemapziņā.

Uzturies draugu kompānijā

Kāds cits pētījums, ko veica Kalifornijas Universitātē, norādīja uz to, ka cilvēks izskatās pievilcīgāks tad, kad atrodas citu cilvēku kompānijā. Kad eksperimenta dalībniekiem palūdza novērtēt cilvēka izskatīgumu,raugoties uz fotogrāfijām, viņi biežāk izvēlējās tos cilvēkus, kas bildē bija kopā ar citiem, nevis vieni paši.

Smaidi

Smaids padara sievieti pat piecas reizes skaistāku vīrieša acīs. Pie tam, smaids, kas vērsts pret vīrieti, ļauj viņam atslābt un vieglāk ar tevi sarunāties.

Izvēlies frizūru ar vaļējiem matiem

Kaut kādā instinktu līmenī vīrieti vairāk saista sieviete, kurai ir gari un brīvi krītoši mati. No evolūcijas viedokļa raugoties, gari mati liecināja par labu veselību. Lūk, tev, instinkti.

Atkārto viņa ķermeņa valodu (tikai uzmanīgi)

Zinātnieki teic, ka mūs piesaista cilvēki, kas kaut kādā veidā ir mums līdzīgi. Visvieglāk ir sākt ar žestiem un uzvedību. Taču nepārcenties, citādāk izskatīsies dīvaini (piemēram, sēdēšana ar platām kājām). Bet, ja tu esi pamanījusi, ka viņš bieži kārto matus, tad arī tu vari darīt līdzīgi.

Paaugstini balss toni

Augsta balss – sieviešu balss. Tā uzskata vīrieši. Tad viņi jūt, ka esi vājais dzimums,un viņiem vienkārši instinktīvi rodas vēlme tevi aizsargāt un rūpēites par tevi. Pārsteidzoši, bet fakts!

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.