0 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

11 lietas, par kurām tev nekad un nevienam nebūtu jāatvainojas

 

Sava viedokļa izteikšana. Ja tevi kaut kas neapmierina – saki. Nevajag visu turēt sevī tikai tāpēc, ka kādam kaut kas var nepatikt. Tev ir tiesības uz savu viedokli, un tev ir tiesības to izteikt skaļi.

Teikt „nē”. Un tev nav jāattaisnojas. Saki „nē”, kad vien vēlies, un tev nav obligāti jākaidro sava izvēle.

Sliktu attiecību pārtraukšana. Nav svarīgi vai tā ir slikta draudzība, vai sliktas attiecības. Tev nav nevienam jāatvainojas par to, ka vēlies atteikties no tā, kas tevi nedara laimīgu.

Cerēšana uz kaut ko vairāk. Lai gan cerības ne vienmēr sevi attaisno, tas nenozīmē, ka tev ir jāpazemina savi standarti. Ja kaut kas nav, kā vajag, nebaidies pateikt: „Nākamais!”

Palīdzības lūgšana. Nekad par to neatvainojies. Katram dzīvē var būt grūts brīdis, un tas, ka tu lūgsi palīdzību, nepadarīs tevi par vāju cilvēku.

Došanās tālāk. Dzīve aizslīd garām ātri. Tev būs jāiemācās atlaist cilvēkus, vietas un lietas, bez kurām agrāk tu nespēji dzīvot. Nekad neatvainojies par to, ka aizej no tā, no kā esi izaugusi. Dzīve ir kustība.

Kāda slikta uzvedība. Pietiks vainot sevi, un atvainoties citu vietā. Ja cilvēks uzvedas slikti, nevajag viņu aizstāvēt.

Savu vajadzību nostādīšana pirmajā plānā. Šī rīcība nepadara tevi par egoistisku cilvēku. Tu drīksti likt sevi pirmajā vietā. Nejūties tā, it kā tu rīkotos nepareizi.

Būšana vienai. Katram vajag pavadīt laiku pašam ar sevi. Ir jāsakopo domas un jāatjauno spēki. Tev nav nevienam jāatvainojas par to, ka vienkārši vēlies pabūt viena.

Visu atbilžu nezināšana. Pietiks atvainoties par to, ko tu nezini. Mēs visi tikai mācāmies.

Par to, ka esi citādāka. Katram no mums var būt savas dīvainības, un tieši tās mūs padara par unikālu cilvēku. Nekad nemēģini kļūt par kādu citu, tikai tāpēc, ka kāds cits to vēlas.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.