6.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Viņa bija brīva un iemīlējusies mūzikā: Vīrieši atklāj, kas bija pirmais, kas viņiem iepatikās sievietē

 

Lovely couple by Konstantin Tronin on 500px.com

1.”Viņas izskats un smaids. Viņai bija gara, sarkana vasaras kleita un ieveidoti mati. Un viņa smaidīja tik skaisti…”

2.”Viņas mati un dupsis. Tas bija pirmais, ko mūsu pirmajā tikšanās reizē ievēroju. Es taču nevaru uzreiz iemīlēties viņas personībā.”

3.„Es neesmu no tiem vīriešiem, kuru var apburt ar ārējo izskatu. Mani „aizķēra” viņas humora izjūta. Tieši tad es pievērsu viņai uzmanību.”

4.„Mūsu pirmajā tikšanās reizē viņa visu laiku centās ar mani uzturēt sarunu un bija ļoti pieklājīga. Tieši tas man iepatikās.”

5.”Viņas mīlestība pret hotdogiem. Mēs iepazināmies hotdogu festivālā! Mūsu pirmā saruna bija par mūziku, un izrādījās, ka mums ir ļoti līdzīgas gaumes. Viņa bija skaista un mazliet dīvaina – gluži kā esi. Taču viņas smiekli un smaids mani iekaroja…”

6.”Kad es viņu pirmo reizi ieraudzīju, viņa bija intelekta, eksotikas un seksualitātes mikslis.”

7.”Viņa bija brīva, laimīga un iemīlējusies mūzikā: mēs iepazināmies koncertā, un es līdz tam brīdim nebiju redzējis nevienu, kas tik ļoti baudītu mūziku un dzīvi. Es tiešām nevienu citu neievēroju, es skatījos tikai uz viņu.”

8.”Mēs bijām kopīgu draugu ballītē, un, kad es iegāju blakus istabā, kur skanēja mūzika, viņa, kā mazs bērns, lēkāja pa gultu. Tas bija satriecoši!”

9.”Man viņa šķita diezgan pašpārliecināta sieviete. Bet, kad es viņai izteicu komplimentu, un viņa nosarka, es biju apburts. Mūsdienās sarkst tikai patiesi cilvēki.”

10.”Viņa nebija skaistākā sieviete telpā, teikšu godīgi. Bet viņa bija tik ļoti pārliecināta par sevi, ka es nespēju pretoties viņas valdzinājumam.”

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.