-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Sešas attiecību tēmas, kuras nevajadzētu apspriest ar draudzenēm

27/03/2017 03:27
 

Pāru attiecībās – tās ir attiecības starp diviem cilvēkiem, un nevienu citu. Ja tu negribi sev liekas problēmas un strīdus, nevajag savām draudzenēm stāstīt par šīm sešām lietām:

Viņa noslēpumi

Tas ir vienkārši. Ja viņš tev ir kaut ko uzticējis, un teicis, ka par to nevajadzētu stāstīt citiem, tad tas ir noslēpums. Tas nozīmē, ka to nav jāstāsta nevienam citam. Arī labākajai draudzenei, nē. Tavs vīrietis ir tavs labākais draugs. Nepievil viņu un nezaudē viņa uzticību.

Jūsu intīmā dzīve

Tas, kas notiek jūsu guļamistabā, attiecas tikai uz jums diviem. Labi vai slikti jums tur iet, bet nevienam citam nevajadzētu par to zināt nekādas detaļas.

Finansiālās problēmas

Ja tevi kaut kas nomāc, vai arī ir kādas problēmas, runā par to ar vīru, un kopīgi meklējiet risinājumu. Ja tev ir nepieciešama palīdzība, uztici to vienam draugam vai kādam citam ģimenes loceklim. Bet no visiem pārējiem šo tēmu turi pa gabalu.

Viņa ģimenes problēmas

Tā ir viņa privātā darīšana. Viņa ģimenes problēmu aprunāšana draudzeņu lokā, neliecina par labu toni.

Jūsu strīdi

Visi strīdas, taču tas nenozīmē, ka strīdi ir „jāiznes no mājas”. Labāk draugiem stāsti to, cik tavs vīrs ir satriecošs. Atceries, tu strīdu aizmirsīsi, bet draugi var arī neaizmirst un sabojāt savu priekšstatu par tavu otro pusīti. Dažkārt draudzīgs padoms palīdz risināt problēmu, taču labāk to darīt pašai.

Viņa iepriekšējās attiecības

Viņa pagātne ir viņa pagātne. Svarīgi ir tas, ka viņš tagad ir ar tevi. Ja tu vēlies, lai attiecības būtu ilgstošas, iemācies uzticēties. Un tas nozīmē, ka daudzām lietām ir jāpaliek tikai starp jums. Pat, ja tavas draudzenes alkst uzzināt, to, kāda ir bija viņa iepriekšējā draudzene vai sieva, nestāsti neko. Tā nav viņu darīšana.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.