2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Tavas randiņu posma kļūdas

 

Randiņu laiks ir viena no aizraujošākajām un nervu kutinošākajām nodarbēm, bet tam ir savi “BET”!

Mēs dzīvojam laikā, kurā mūsu telefons ir ar mums visu dienu un tam ir liela nozīme mūsu ikdienā! Digitālā etiķete ir sarežģīta. Kāds Britu pētījums, kurā piedalijās 500 respondentu, atklāj, kas ir tas, kas cilvēkus kaitina, sarakstoties ar savu simpātiju. Rakstīt ziņu pēc pirmā randiņa vienmēr ir biedējoši, īpaši, ja tavuprāt tas ir izdevies un tu vēlies satikt šo personu vēlreiz.
Vai, ja tu saņem ziņu uzreiz pēc pirmā randiņa, tu atbildi nekavējoties? Varbūt labāk nogaidīt un uz ziņojumu atbildēt pēc pāris stundām, lai tu nešķistu pārāk dedzīga? Bet varbūt tas simpātiju tikai atbaidīs vai sarūgtinās? Tikai trešdaļa respondentu atklāja, ka atbild pēc kāda laika, jo vēlas atstāt iespaidu, ka nav tik viegli pieejami!
Interesanti, ka 63% Britu labprātāk saņem vienu jauku un asprātīgu ziņu dienā no savas simpātijas, kā veselu kalnu ziņu. Pēc randiņa noteikti nevajadzētu sūtīt selfijus, jo tas atbaida vismaz 34% respondentu!

Kā tad nopelnīt bonusa punktus? Bonuss ir tad, ja tev ir laba gramatika, tam ir nozīme! Vairāk kā trešdaļa dalībnieku, uzskata, ka kļūdains teksts ir atbaidošs, īpaši tas nepatīk sievietēm!

Šīs ir TOP 5 emocijas, kuras Briti sarakstē ar simpātiju izmanto visbiežāk:
Biceps – ?
Mirkšķinoša sejiņa ar izbāstu mēli – ?
Velniņš – ?
Baklažāns –?
Kakas ģīmītis – ?

Šīs ir TOP5 emocijas, kuras izmanto, ja vēlies flirtēt:
Buča – ?
Iemīlējušās acis – ?
Miedzoša sejiņa – ?
Skūpsts –?
Mirkšķinoša sejiņa ar izbāstu mēli – ?

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.