1.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Regulāri vīna vakari var radīt nopietnas sekas tavai veselībai!

 

Regulāra vīna malkošana var palielināt agrīnas nāves riksu par 20 %. Ik pa laikam izdzerot 1-2 vīna glāzes, tu varbūt domā, ka tas palīdz sirdij, asinsvadu slimībām, jo vīnā taču ir antidoksidanti, bet tomēr jaunie pētijumi ir atklājuši, ka vīnam uz tavu ķermeni ir cita reakcija. Pētījumā ir apkopoti dati no 400 000 Amerikāņiem, vecumā no 18-85 gadiem.

Pētnieki konstatēja, ka mirstības risks ir atkarīgs no patērētāja vecuma, proti, vecumā līdz 40 gadiem ir mazāks risks, ka vari mirt no alkohola izraisītajām problēmām. Ar cilvēka vecumu pieaug viņa nāves risks, tādēļ 20% cilvēku vecumā pēc 75 gadu vecuma iespējams mirst šī nelāgā ieraduma dēļ! Pētijuma autori ir ierosinājusi savus secinājumus izmantot, lai palīdzētu izstrādāt konkrētākas vecuma pamatnostādnes dzeršanai, jo tagad ir zināms, ka pat šķietami visneikaitīgākajai ikdienas dzeršanai ir paaugstināts mirstības risks.

Kopumā var secināt, ka cilvēkiem jāpārtrauc uzskatīt, ka viena vīna glāze ir veselīga un palīdz uzlabot veselības stāvokli.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.