2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Pašapmierināšanās sievietes dzīvē. Par delikāto

 

3e2e0c5d884d3cea7abd01b6d5670cae-1024x640

Tas ir delikāts, bet ļoti svarīgs temats. Vēl dažus gadus atpakaļ saruna par šo problēmu, kura
eksistēja vienmēr, būtu vienkārši neiespējama. Tomēr seksuāla renesanse, kas turpinās pēcpadonju
valstīs, daudzveidīgas literatūras pārpilnība, kas parādījās uz grāmatu plauktiem, liek mums atmest
maldīgo kaunīgumu.

Pašapmierināšanās meitenei ir gandrīz vai vienīgais veids kā pienākas izprast personīgo ķermeni un fizioloģiju, pamodināt to, sagatavoties tam, ka saskarsme ar ārpasauli var būt ne tikai patīkama, bet arī ļoti patīkama.

Daudzas sievietes, neatkarīgi no tā, masturbē tās vai nē, izjūt neveiklību un pat kaunu kad saruna skar masturbāciju. Mēs reti dalāmies ar savu pieredzi tāda veida nodarbībās ar savām draudzenēm. Daudzas meitenes, rūpējoties par to, lai apmierinātu savus vīriešus vai mēģinot paust personīgo seksualitāti, bieži sāk dzimumdzīvi ilgi pirms tās reāli top gatavas to pavadošam emocionālam stresam. Tādēļ daudzas sievietes gadiem ved aktīvu seksuālu dzīvi, bet pie tam nekad neizjūt orgasmu.

Šī traģēdija tikai uzsver nepieciešamību sievietei būt kontaktā ar personīgo ķermeņi, ar tā sesuālām reakcijām. Masturbācija – tas ir veselīgs veids sievietēm apmierināt personīgās seksuālās jūtas un izzināt personīgās seksuālās reakcijas. It īpaši svarīgi sievietei saprast personīgo ķermeni, tā reakcijas uz seksuāliem kairinātājiem.

Dzimumakts – tā ir fiziska slodze, un no šā viedokļa tam ir daudz kopēja ar futbolu, peldēšanu un citiem sporta veidiem. Tādēļ, lai iemācītos labi peldēt un ilgi nenogurt, Jums ir jātrenējas – jāiztur ilgstošās slodzes, jāizpilda noteikts vingrinājumu komplekss – elpošanas, kustības muskuļu darba un tehnikas uzlabojumam.

Ja Jūs jelkad redzējāt futbola treniņus, tad noteikti bijāt pārsteigti par iesildīšanos un nākamiem vingrinājumiem, kuri futbolistam ir obligāti jāizpilda, iekams pietuvoties bumbai. Kamēr viņa ķermenis nekļūs spēcīgs un lokans, viņa reakcija acumirklīgai – viņu nepielaidīs pie spēles.

Tas pats attiecas arī uz Jums.

Lai pamodinātu ķermeni, lai liktu tam labi izpildīt savus pienākumus, Jums ir jātrenējas kā atlētei. Par jūsu sporta zāli būs vientuļa istaba vai guļamistaba. Vingrinājums – tas ir masturbācija – kristīgā sabiedrībā skaitās ļoti netikumīga. Kāpēc tā – tas ir atsevišķs temats. Bet tā nenes nedz ļaunumu, nedz kaitējumu, tā ka neklausieties blēņās.

Masturbācija – tas lempīgs, kroplīgs un pilnīgi nepiemērots vārds, kas tiek pielietots cilvēka dzīves vienam no īpaši patīkamu izziņu aprakstam. Tā ir veselīga, normāla, patīkama, tai pat laikā, kad vārdam ir neveselīga, nenormāla un nepatīkama nokrāsa. Sievietes, kuras dažreiz sirdsapziņas moku lēkmē gatavas atzīties neuzticībā, visādi noliegt jelkādu personisku pieredzi masturbācijas jomā un uzstās uz to, ka tikai nedaudzas nelaimīgās un perversās dāmas var nolaisties līdz tādai galējībai. Gandrīz katra sieviete nodarbojas ar masturbāciju kādā dzīves periodā.
Gudras sievietes nodarbojas ar to bieži, tāpēc ka tās saprot, ka masturbācija viņām ver vaļā juteklības durvis, nostiprinot mīlestības muskuļus, palielinot to elastību un palīdzot ķermenim attīstīt koordinācijas jūtas, viegli nonākt līdz orgasmam (daudziem orgasmiem).

Padomājot par to, ko masturbācija var dot Jums, ir vērts pārvarēt riebumu pret šo vārdu un pret pašu aktu. Masturbācijas pieredze iemācīs Jūs, kādi Jūsu ķermeņa rajoni ir īpaši sliecīgi uzbudinājumam, kādas manipulācijas klitorālajā zonā atved pie īpaši ātras un asas reakcijas, kas ir Jūsu viļņveida orgasms (vai vajag uz minūti apstāties vai turpināt līdz nākamajam orgasmam). Jūs uzzināsiet, cik orgasmu nenogurstot var būt pie viena akta. Dažas sievietes apmierinās ar 3-4, bet dažas nonāk līdz simtam, iekams krīt pilnā prostrācijā.
Ja Jūs teiksiet, ka es aizvācu no seksa visu romantiku, aprakstot to kā kaut ko tīri mehānisku un dzīvniecisku, Jums nebūs taisnība. Ja Jums izdosieties iemācīt savu ķermeni nonākt līdz orgasmam trijās minūtēs, padomājiet, kas būs, kad Viņš glāstīs jūs. Cik labi kļūt pilnvērtīgai un enerģiskai uzreiz, tai vietā, lai tērētu dārgo laiku, mēģinot reaģēt uz Viņa glāstiem, tā arī ne uzbudinoties līdz galam. Pēc dažiem treniņa mēnešiem Jūs varēsiet gūt vairākus orgasmus tajā laikā, kuru Jūs vienkārši tērējāt, lai nonāktu līdz pirmajām uzbudinājuma pazīmēm.

Svarīgākais ir, ka tieši Jums ir jāiemācās būt jūtīgai uzbudinājumam, jo vīrieši parasti neatlicina pietiekamu uzmanību Jūsu ķermeņa glāstīšanai momentos, kad tie paši ir seksuāli uzbudināti. Tie grib uzreiz sākt darboties, bez jebkurām ievada spēlītēm. Es uzskatu, ir vērts tērēt dienas, nedēļas un mēnešus jūtīguma treniņam, jo tas vienmēr ir izdevīgs ieguldījums. Un tad, pat ja Viņš neatlicinās pietiekami daudz uzmanības glāstiem, Jūs nejutīsieties aizskarta vai aizvainota. Tātad, Jūs esat gatava? Izvēlaties tādu dienas laiku, kad Jūs esat pārliecināta par absolūtu un ilgstošu vientulību.
Izģērbieties pilnībā, atslēdziet telefonu, izdariet vāju apgaismojumu vai pavisam izslēdziet gaismu, ja Jums tas ir vairāk patīkami, un liecieties gultā.
Aizveriet acis, un sākumā domās, bet pēc tam burtiski lēnām veiciet ar rokām sava ķermeņa glāstus.
Tagad piesardzīgi ieziežiet klitorālo un vaginālo zonas ar vazelīnu vai parasto krēmu rokām vai sejai (es cenšos izvairīties no hormonāliem krēmiem). Nesteidzieties. Izpētiet zonu ar pirkstiem – vai klitors ir spēcīgi jūtīgs pieskārienam. Vai sajūtat Jūs siltumu un trīsas, masējot tā pamatni? Kāda puse ir jūtīgāka – kreisā? Labā? Vai Jums rodas patīkama izjūta kaunuma uzkalna zonā? Kad Jūs ieziežat lielās lūpas, tās mazliet uzbriest?
Neeksistē divas vienādi masturbējošās sievietes. Nākamajās sadaļās es aprakstīšu dažus atšķirīgus masturbācijas veidus. Pamēģiniet katru no tiem vairākas reizes un izvēlaties to, kurš būs patīkamāks. Pēc tam turpiniet pilnveidot to, tiecoties maksimālas baudas panākšanai.

Mehāniska stimulācija

Ja jūs nekad neesat nonākusi līdz orgasmam vai esat šajā jomā izjutusi grūtības, bez šaubām vibrators paveiks brīnumus. Ir daudz dažādu vibratoru modeļu. Es uzskatu, ka īpaši veiksmīgs ir vibrators uz baterijām (nav īssavienojuma bīstamības); kurš pēc formas atgādina vīrieša locekli. Tāds vibrators nav dārgs un pārdodas veikalos. Tas ir efektīvs stimulators, kuru var ievadīt makstī. Tas tiek reklamēts kā līdzeklis sejas masāžai, un jūs varat to iegādāties bez jebkuras kautrēšanās. Pārdevējs diez vai painteresēsies, kam tieši Jūs to pielietosiet. Cits populārs vibratora tips ir skadināvu – kuru uzvelk uz rokas un nodod izjūtas caur pirkstu galiņiem, nevis caur gumiju uzgaļiem. Šis modelis ir padārgs, tomēr labi ir konstruēts un efektīvs.

Ir vibratori ar trijiem-četriem uzgaļiem, katrs no kuriem sniedz dažādu vibrāciju. Tā kā izvēlaties Jums piemērotu pēc formas un pēc cenas. Tagad pāriesim pie vibratoru lietošanas. Jūs vēl guļat klusībā ar aizvērtajām acīm, noskaņojaties uz juteklisku pozu, Jūsu ķermeņa vilni. Pacenšaties pārslēgt savas domas uz kādu seksuāli iekairinošu vīrieti. Viņš var būt vienalga kas – kinozvaigzne, simpātisks vīrietis, kuru nejauši satkāt uz ielas, Jūsu draugs, vai kaimiņš. Iztēlojieties, ka viņš redz Jūs atsegtu gultā. Jūsu ķermenis ir atvērts, alkst viņu. Iedomājieties, ka viņš glāsta Jūsu krūtis, vēderu, glauda Jūsu gurnus, masē klitoru. Vibrators aizstās viņa rokas un locekli. Nesteidzieties. Jums priekšā vesela nakts, kas ir pilna izjūtu. Neapvaldiet sevi. Atdodaties ilgai, ritmiskai stimulācijai, tai laikā, kad vibrators kustas augšā-lejā Jūsu klitora un maksta zonā. Dodiet Jūsu fantāzijas vīrietim ieņemt attiecīgu stāvokli Jūsu jūtās un domās. Jūs jūtat viņu dziļi sevī, Jūsu gurni izliecas pret viņu, Jūs vēlaties viņu, alkstat uzsprāgt visaptverošā orgasmā! Viņš glāsta Jūs, tirda Jūs, gatavojot nākamajam sprādzienam! Ja viena fantāzija nestrādā, pārslēdzaties uz citu. Jūsu priekšā juteklības bezgalība, baudiet to.

Ja Jūs izjūtat grūtības piemērotā kandidatūrā, atveriet kādas grāmatas erotisko nodaļu, lasot to, vienlaikus pielietojiet vibratoru. Eksistē milzīgs daudzums tamlīdzīgas literatūras. Cenšaties izvēlēties tādu, kas spēs Jūsu fantāzijai iekairināt Jūs. Dažas sievietes redz sevi nolaupītas, izvarotas, fantāzijās tām uzbrūk tīģeris, tās veic aktu ar vairākiem vīriešiem uzreiz. Jūs varat nevaldīties Jūsu iztēlē cik gribat, jo nekad neko neviens neuzzinās, kamēr Jūs pati neizstāstīsiet.

Dažas sievietes neaļaujas masturbēt līdz 20, pat līdz 30 gadu vecumam. Ja Jūs esat iesācēja masturbācijas un orgasmu jomā, nekautrējieties sevis no pirmās reizes. Varbūt Jums ievajadzēsies dažas nedēļas prakses, lai reaģētu brīvāk. Tikai treniņi var pastiprināt šo reakciju. Atceraties, kā Jūs gandrīz vai nogāzāties, kad mēģinājat pavizināties ar velosipēdu pēc ilga pārtraukuma? Pats galvenais iesācējam – pacietība un ticība panākumiem. Pētījumi parādīja, ka 95% sievietes, kuras pielieto stimulāciju, sasniedz orgasmu. Pēc dažām vibratora lietošanas nedēļām Jums gandrīz katrā ziņā izdosieties sasniegt orgasmu vienā minūtē un Jūs varēsiet pāriet pie nākamajiem vingrinājumiem.

Stimulācija ar roku

Pilnībā apgūstot vibratoru, Jums ir jāņem “lieta” savās rokās. Tagad sapotot, kas ir orgasms, Jums ir jāiemācās sasniegt to pie mazāk dziļas stimulācijas. Vibrators ir izlutinājis Jūs, un iespējams personīgais pirksts, Jūs mazāk iekairinās, tomēr vajag pacensties sasniegt augstāku jūtīguma līmeni. Pie stimulācijas ar roku Jūs uzzināsiet tādas emocionālas nokrāsas, kādas ir pilnīgi neiespējamas lietojot vibratoru.

Katra sieviete izstrādā savu personīgo masturbācijas stilu, tomēr, saskaņā ar pētījumiem, kas tika veikti šajā jomā, starp tiem vienmēr ir kaut kas kopīgs. Sievietes reti pielieto pašas klitora galviņas stimulāciju, jo šajā gadījumā izjūta bieži mēdz būt pārāk spēcīga, izsauc dažreiz pat sāpes un klitora pārkairinājumu. Parasti sievietes koncentrējas uz klitora labās malas stimulācijas vai stimulē visu kaunkalna zonu ar apļkustībām un spiediena izmaiņām. Parasti kaunumkalna stimulācijas gadījumā orgasms nāk vēlāk un izjūta mēdz būt mazāk asa, nekā pie klitorālās stimulācijas. Viss tas ir atkarīgs no personiskas izvēles, un tikai Jūs pati, izmēģinot vairākus veidus, varēsiet izvēlēties vislabāko. Turpinot stimulāciju ar roku, Jūs pamanīsiet, ka orgasms sāk uznākt ātrāk, un izpētot visas jutekliskās zonas, varēsiet diezgan viegli panākt vairākus orgasmus pēc kārtas.

Atliciniet masturbācijai, dažas stundas brīva laika nedēļā, ar mērķi pastiprināt Jūsu seksuālas reakcijas īpatnības. Atceraties, ka Jūs trenējat savu ķermeni, padarot to par pirmšķirīgu ieroci mīlestībai. Jūs nekad nepanāksiet to ar neregulārām nodarbībām. Nevar taču iemācīties klavierspēli, vingrinoties tikai dažas reizes gadā! Ja Jūs masturbējat tikai vienu vai divas reizes mēnesī, Jums nav ko gaidīt no sava ķermeņa. Masturbējiet līdz galējajam orgasmu skaitam, cenšoties palielināt to ar katru reizi. Par minimums vajag pieņemt 3-4 orgasmus, bet pacenšaties sasniegt 10-25. Jūs nevarat sev kaitēt. Kad Jūsu ķermenim pietiks, tas dos Jums saprast. Jūs izkopsiet savu ķermeni tā, ka varēsiet gūt vairākus orgasmus pēc kārtas uz baudas Olimpa. Ja Jūs pati nezināt, kas tieši iekairina Jūs visvairāk, tad kā var par to zināt Viņš? Katrai sievietei ir savi vājumi, bet vīrietis tālu nav gaišreģis, vai nav tiesa? Eksistē masturbācijas veidu bezgalīgs daudzums. Jūs esat ierobežota tikai ar personīgo iztēli un ieradumiem. Zemāk ir aprakstītas dažas no populārām metodēm.

Stimulācija ar ūdeni

Džakuzī vanna – tas kaut kas debišķīgs. Jūs guļat vannā uz muguras, laižat ūdens strūklu uz klitora un saņemat bezgalīgu baudu. Esmu dzirdējusi, ka tamlīdzīgs efekts tiek sasniegts uz jaunajiem bidē. Atgāžaties atpakaļ uz sēdekļa un noregulējiet strūklu tā, lai tā šļāktos uz klitora. Esi gatava turpināt? Noņemiet sietu no dušas un laidiet strūklu uz dzimumorgāniem, noregulējiet strūklu un tās temperatūru tā, lai būtu patīkami, bet pēc tam atguļaties uz muguras tādā stāvoklī, lai ūdens strūkla iedarbotos uz klitora. Kā man stāstīja, var iegūt baudu lietojot rokas lejkannu vai dārza laistīšanas ierīces.

Citi stimulācijas veidi

Daudzas meitenes ievada dažādus priekšmetus makstī, simulējot vīrieša dzimumlocekļa izjūtu. Paši izplatītākie no tiem ir sveces, banāni, desas un citi līdzīgi priekšmeti, un protams, gumijas dzimumlocekļa imitatori. Bet dieva dēļ, esat saprātīgas! Nepielietojiet pudeles, lampiņas vai trauslus koka priekšmetus. Jūs taču negribat vērsties pēc tam pēc palīdzības pie ārsta, lai izdabūtu no Jums šīs drazas.

Esmu dzirdējusi, ka var nonākt līdz ekstāzei, vizinoties uz zirga. Vēl eksistē t.s. Ķīniešu kuteklis. Jūs ievadat trīs metāliskas bumbiņas makstī, bet pēc tam pielietojat vibratoru no ārpuses. Un vibrators dancina bumbiņas. Stāsta ka sajūta ir izcila, neesmu mēģinājusi… Pati neparastākā masturbācijas metode no tiem ko es zinu, tā ir “veļas mašīnas ” metode. Jūs ieliekat mašīnā veļu, palaižat to, un kad tā sāk strādāt, piekļaujaties ar atbilstošo vietu pie tās un saņemat vibrējošu tricinājumu, tāpat kā ar vibratoru.

Drīz, droši vien kāds izdomās kā saņemt orgasmu izmantojot datoru. Eksistē milzīgs metožu daudzums. Varbūt, jelkad Jūs uzrakstīsiet man par vienu no tiem.Esmu dziļi pārliecināta par masturbācijas milzīgo nozīmi mūsu ķermeņa seksuālās atsaucības palielināšanai. Tā ir palīdzējusi gan man, gan daudzām citām sievietēm. Ja patiešām koncentrēsieties un veltīsiet tai pietiekami daudz laika, esmu pārliecināta, ka Jūsu priekšā atvērsies seksualitātes durvis.

Masturbācija var arī būt efektīvs regulators. Ja jūs esat seksuāli sasprindzināta un neatrodat partneri, kas ir piemērots gultu batālijām, var izkļūt no nožēlas neveiksmīgā izvēlē, noņemot spriedzi bez jebkādiem sarežģījumiem. Masturbācijai ir vēl viena priekšrocība, kas man izsauca izbrīnu. Seksologi Masters un Džonsons atklāja pētot 43.sievietes, kuras pielietoja pašstimulāciju, ka spēcīgs orgasms drīz pēc menstruācijas sākuma palielina notecēšanas ātrumu, samazina krampjus gurnu jomā.

Nu vai tad var tagad šaubīties, ka masturbācija sievietei ir lietderīga?

Avots

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.