15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Vīriešu viedoklis: 10 īstas sievietes īpašības

 

īstas sievietes īpašības

Īstai sievietei ir jābūt…

Mīlošai.
Lai ko tur nekliegtu feministes, bet vīriešiem pati svarīgākā sievietes īpašība ir mīlēt, dāvāt savu maigumu un siltumu.
Lai cik viņa būtu seksīga, skaista, vai gudra- ja viņa nespēs patiesi mīlēt, tad diezin vai viņa kādreiz uzzinās kas ir patiesas, abpusējas jūtas.

Labsirdīgai.
Cēlsirdība ir vīriešu īpašība, bet labsirdība- sieviešu. Sievietei ir jāprot piedot kļūdas, ne tikai citu, bet arī savas.
Kā ir teicis Napoleons Bonaparts: ” Skaista sieviete patīk ar acīm, bet labsirdīga- ar sirdi. Viena ir skaista lietiņa, bet otra- īsts dārgums.”.

Sievišķīgai.
Viņai ir jāizskatās kā sievietei un arī attiecīgi jāuzvedas. Sievišķību ir ļoti grūti aprakstīt ar vārdiem. Tā, vai nu ir, vai tās nav. ”Bābas”- dabas piespiedu produkts- patiesībā sievietēm tādām nav jābūt.

Gudrai un pacietīgai.
Te runa neiet par diplomu un akadēmisko grādu gudrību. Tikai dzīves gudrība ļauj sievietei ielūkoties cilvēkā un redzēt tā patieso būtību. Dzīves gudra sieviete jau sajūtu līmenī saprot, ka dzīvē svarīgas ir attiecības. Tādas sievietes māk priecāties par dzīvi.

Labam psihologam.
Savādāk kā viņa spēs virtuozi un meistarīgi vadīt vīrieti? Viņa orientējas apkārt notiekošajā, spēj analizēt notikumus, to cēloņus un sekas. Šī īpašība ir dota no dabas katrai sievietei, laiviņas varētu to izmantot izvēloties vīrieti- savu bērnu tēvu.

Būt gan neaizsargātai, gan stiprai.
Bet tikai esot kopā ar savu vīrieti. Tādā veidā viņa izrāda uzticību savam vīrietim, īsta sieviete nekad nekad nepadodas un nežēlojās par likteni, bet pati ņem savu nākotni rokās un ir stipra.

Čaklai.
Viņai patīk dāvāt savu siltumu un rūpes. Viņas nav ”cacas”, kuras pārtiek no ”papucīšu”naudas un viņu vienīgā rūpe ir jauns apavu pāris. Čaklums- nevis kā naudas pelnīšanai (to atstājiet vīriešu ziņā), bet vairāk kā rūpēs par māju, ģimeni un bērniem.

Saimnieciskai.
Mājai ir jābūt tīrai, vīram pabarotam, bērniem apģērbtiem. Viss- PUNKTS!

Taisnīgai.
Savam vīrietim viņa nekad neļaus rīkoties necienīgi. Un, protams, viņa pati arī tā nekad nerīkosies.

Dažādai.
No rīta viņa smaržo pēc svaiguma, pa dienu- pēc gardiem pīrāgiem, vakarā- pēc dārgām smaržām. Atkarībā no dzīves situācijas viņa spēj būt seksuāla, saimnieciska, maiga, mīļa, stingra, stipra, neaizsargāta- viņa prot būt jebkāda!

 

7 KOMENTĀRI

  1. Es savos 42 Esmu nonācis pie secinājuma, ka Sievietei ir jābūt tikai 1 īpašība – Mīļums 🙂 Tā laikam arī uzrakstīta kā 1 šajā sarakstā.

    • Cik daudzas var atļauties -nenūt vecim brunčos ? Domāju retas no mums -viss taču atkarīgs no vīrieša mums blakus ?

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.