12.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Ceļojumi, kas izmainīs tavu dzīvi uz visiem 100

 

Kad un kur ceļot, to katrs cilvēks izlemj individuāli. Daži izvēlas mieru un cenšas izvairīties no eiropiešu pārpildītajām pludmalēm. Citi, pavisam otrādi – pagulēt saulītē un pasauļoties, bet naktī baudīt visas iespējamās izklaides iespējas. Vieni izvēlas ekstrēmas lietas, citi staigā pa veikaliem. Bet pastāv tādas vietas, kas spēj apgāzt tavus uzskatus par dzīvi.

Ekskursija ar riteņiem pa Provansi, Francijā

get_img

Francijas lauku novados tu vari nogaršot izcilu franču vīnu un gardu sieru. Ceļotājiem – riteņbraucējiem ir speciāli izveidoti maršruti. Riteņbraukšanas ekskursija pa Provansu ilgst 6 dienas, kas ved pāri daļai no senās Romas tiltiem, kuriem ir vairāk nekā 2000 gadu, kā arī cauri lavandas un timiāna laukiem.

Ekskursija Ēģiptiešu piramīdās

get_img (1)

Sāc savu ceļojumu ar dižās Ēģites Gīzas piramīdu, tālāk ceļo uz Nīlu no Luksoras uz Asuānas ieleju. Vienaldzīgu tevi neatstās Ēģiptes acs. Neskatoties uz šiem garajiem ceļojuma maršrutiem, Ēģiptē ir pieejamas arī vienas dienas ekskursijas, kuras iekļauj nozīmīgāko apskates objektu apmeklējumu, vakariņas ciematos un peldēšanu ar laivām pa upi.

Itālijas mozaīku šedevri Ravennā

get_img (2)

Savukārt, Ravennas pilsēta ir piepildīta ar izsmalcinātākajiem mozaīku mākslas darbiem visā pasaulē. Saulainās krāsas, zelta kaskādes un mazi zili trauciņi, no kuriem putni dzer ūdeni, ir tikai daļa no izcilajiem darbiem.

Apmeklējot visus 8 itāļu mākslas brīnumus – no Itālijas ziemeļiem līdz dienvidiem, varēsi iejusties īstas mākslas neatkārtojamajā pasaulē.

Ceļo droši kopā ar Manapolise!

Raksts tapis sadarbībā ar file22457477_mana_liels

Avots: www.pixy.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.