4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Par katru nopirkto Rimi saldējumu otru dāvinās bērniem no SOS ciematiem un audžuģimenēm

 

Šī gada jūnijā Rimi un Supernetto veikalos uzsākta sadarbība ar Latvijas SOS bērnu ciematu asociāciju un Latvijas Audžuģimeņu biedrību, ziedojumu kastītēs vācot līdzekļus bērnu prasmju attīstīšanai vasaras nometnēs, savukārt līdz 1. augustam sadarbības ietvaros visos Rimi un Supernetto veikalos norisināsies īpaša vasaras labdarības akcija Dodot gūtais divreiz gardāks. Akcijas laikā pircēji ir aicināti iegādāties jebkuru divu litru iepakojuma Rimi saldējumu, un Rimi tādu pašu saldējumu dāvinās bērniem un jauniešiem, kuri mitinās SOS bērnu ciematos un ģimenēs no Latvijas Audžuģimeņu biedrības.

Pērkot jebkuru divu litru iepakojuma Rimi saldējumu, ikvienam Latvijas iedzīvotājam ir iespēja iepriecināt ar šo vasaras gardumu ne tikai savus tuviniekus un draugus, bet arī vairāk nekā 500 bērnus un jauniešus no SOS bērnu ciematiem un Latvijas Audžuģimeņu biedrības ģimenēm.  

“Labus darbus ir vieglāk paveikt, ja tos darām visi kopā! Latvijas bērnu veselības un labklājības veicināšana ir viena no Rimi kā sociāli atbildīga uzņēmuma prioritātēm, tādēļ jau vairākus gadus kopā ar sadarbības partneriem īstenojam dažādus labdarības projektus, piemēram, atbalstot Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu. Šajā vasarā mēs vēlamies iepriecināt bērnus un jauniešus, dāvājot viņiem iespēju ne tikai attīstīt savas prasmes vērtīgās vasaras nometnēs, bet arī baudīt gardu saldējumu,” skaidro Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Bite.

Labdarības akcija Dodot gūtais divreiz gardāks ir daļa no aktivitātēm, kuras Rimi Latvia šajā vasarā realizē kopā ar Latvijas SOS Bērnu ciematu asociāciju un Latvijas Audžuģimeņu biedrību. Akcijas noslēgumā ikvienai ģimenei no SOS ciematiem un Latvijas Audžuģimeņu biedrības būs iespēja tikt pie gardā Rimi saldējuma.

Saldējuma ziedošanas akcija norisinās Rimi, Latvijas SOS bērnu ciematu asociācijas un Latvijas Audžuģimeņu biedrības kampaņas ietvaros – tās laikā līdz pat šī gada 7. augustam visos Rimi un Supernetto veikalos pie kasēm apmeklētāji ir aicināti izmantot ziedojumu kastītes, kopā ar Rimi atbalstot ziedojumu vākšanas kampaņu Latvijas SOS bērnu ciematu asociācijas un Latvijas Audžuģimeņu biedrības iniciatīvai Sagādā vasaras priekus audžubērniem! Tās laikā ziedotie līdzekļi tiks izmantoti, lai radītu iespēju audžuģimenēs augošajiem bērniem piedalīties dažādās vasaras nometnēs un attīstīt savas prasmes, augustā organizējot divas piecu dienu nometnes bērniem, kuri aug SOS ciematu un Latvijas Audžuģimeņu biedrības atbalstītajās ģimenēs.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.