8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Tu sevi attiecībās māni – pazīmes, kas par to liecina

 

Dažkārt mums gribas domāt un ticēt, ka attiecībās ar partneri viss ir labi un ka problēmas ir tikai īslaicīga ilūzija. Bet, ja nu ir tieši otrādi? Ja nu tu sev melo un mēģini iestāstīt, ka viss ir labi un pareizi?

Tu fokusējies tikai uz pozitīvo

Viņš vairākas dienas neatbild uz tavām ziņām, bet, kad beidzot atbild un uzraksta, ka ilgojas, tu esi laimīga! Viņš tavā klātbūtnē flirtē ar citām sievietēm, bet pēc tam viņš saka, ka viņam patīk tavs matu griezums, un tu atkal esi laimīga! Tu priecājies pat par mazāko uzmanības apliecinājumu no viņa puses, bet tu ātri aizmirsti to, ka vēl pirms minūtes viņš pret tevi izturējās slikti.

Tu pārāk daudz nozīmes piedēvē ārienei

Viņš atzīmē ar „patīk” tavas fotogrāfijas Instagram, viņš sūta tev bildes, kurās ir bez krekla, viņš raksta tev dzērumā, viņš izsaka komplimentus par tavu ārieni – tu visu šo pieņem kā pazīmes, ka tu viņam esi interesanta. Taču tas vēl nenozīmē, ka viņš vēlas ar tevi tikties un būt nopietnās attiecībās.

Tavi draugi zina tikai vienu jūsu attiecību pusi

Tavi draugi turpina apstiprināt, ka tu viņam tiešām patīc un jūs esat skaists pāris. Bet tas ir tikai tāpēc, ka tu stāsti viņiem tikai labās detaļas – par to, kā viņš slavē tavu ārieni un aicina pie sevis ciemos, bet tu nepiemini to, ka viņš vēl joprojām pavada laiku iepazīšanās portālos un turpina stāstīt par savu bijušo. Viņi nezina otru medaļas pusi, tāpēc nevar objektīvi novērtēt jūsu attiecības.

Tu mēģini rast attaisnojumu

Tā vietā, lai pieņemtu to, ka viņš saka, ka nav īsti gatavs dzīvot kopā un būt patiesi nopietnās attiecībās, tu centies viņu attaisnot, sakot, ka viņš vienkārši ir kautrīgs, ka viņš baidās atkal apdedzināties utt. Tu atrodi viņam attaisnojumus, lai pati varētu turpināt ticēt tam, kam vēlies ticēt.

Tu esi iniciatore

Tu domā, ka viņam patīc, jo viņš atbild uz lielāko daļu tavu ziņu un tiekas ar tevi, kad tu aicini. Vienīgā problēma ir tāda, ka tu vienmēr esi tā, kas izrāda iniciatīvu. Ja tu pārstāj rakstīt pirmā, jūs varat nesarunāties pat vairākas dienas.

Tu pārāk daudz analizē

Kad jūs satiekaties, tu pēti viņa ķermeņa valodu, balsi un citas detaļas, kurām pat varētu nebūt nekādas nozīmes. Tu meklē viņa vārdos apslēptu nozīmi. Tu liec sev redzēt to, kā nav, jo tu vēlies, lai tu viņam patīc tikpat ļoti, cik viņš patīk tev. Tu vēlies būt šajās attiecībās.

 

Materiāli rakstam no portāla „Bolde.com”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.