3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops: Kā uzvedas sieviete, kad ir iemīlējusies?

 

Kā saprast to, ka sieviete ir iemīlējusies? Atliek zināt viņas zodiaka zīmi un pavērot viņu! Lūk, ko stāsta zvaigznes:

Vērsis – Kad sieviete-Vērsis iemīlas, viņa apskauj un tur vīrieša roku manāmi ilgāk, nekā to dara ar citiem. Par viņu droši var teikt – viņa attiecībās būs uzticīga un cīnīsies gan par tām, gan par vīrieti. Viņa it visā viņu atbalstīs un aizsargās, jo satraucas un mīl. Uz viņu var paļauties gan priekos, gan bēdās. Tādu sievieti nedrīkst laist vaļā.

Dvīņi – Dvīņi ir divi cilvēki vienā – tas, kas viņa vēlas būt, un tas, kas viņa ir patiesībā. Ja viņa izrāda abas šīs puses, viņa ir iemīlējusies. Vīrietim ir jābūt gatavam jauniem eksperimentiem, iespaidiem un zināšanām. Viņa dalīsies ar savām mīļākajām grāmatām, mūziku un vietām. Tā viņa parāda sevi. Viņa iesaistīs vīrieti savās interesēs un izrādīs interesi arī par viņa hobijiem.

Vēzis – Sieviete-Vēzis ir brīnišķīga, maiga un dvēseliska būtne. Kad viņa dalās ar cilvēku personīgos pārdzīvojumos un faktos, viņa ir iemīlējusies. Viss, ko viņa vēlas, ir būt līdzās, jo tā viņa jūtas ērti. Kad sieviete-Vēzis iemīlas, viņa vēlas palīdzēt vīrietim risināt visas viņa problēmas. Viņa ir padevīga un gādīga.

Lauva – Mīlestība, kuru sieviete-Lauva dāvā vīrietim, nevar salīdzināt ar nevienu citu. Viņa ir radoša un izdomas bagāta, viņas radošums parādās caur dāvanām. Viņa ieliek tajās visu savu mīlestību, rūpes un uzmanību. Viņa vienmēr uzlabos garastāvokli un nenomierināsies, kamēr vīrietis nesāks smaidīt. Viņas devīgums attiecībās parāda to, cik ļoti vīrietis viņai ir svarīgs.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.