1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

No draudzības līdz mīlestībai: Kā uzsākt attiecības ar labāko draugu?

 

Ko darīt, ja esi iemīlējusies labākajā draugā un, pavisam iespējams, tas ir abpusēji? Kā tagad nepazaudēt jūsu labās attiecības, ja kaut kas noies greizi? Lūk, portāls “Cosmopolitan” ir sagatavojis dažus padomus, kas varētu līdzēt.

Flirts kā pārbaude

Flirts ir labs pārbaudes veids, kad tu iekšēji esi gatava atteikumam. Sākt var, piemēram, ar palīdzēšanu piemeklēt veikalā apģērbu, izteikt komplimentus, uzslavēt. Svarīgi ir pievērst uzmanību ne tikai tam, flirtē viņš pretīm vai nē, bet arī tam, vai viņš nesaka citām sievietēm tās pašas frāzes, ko tev.

Pārliecinies, ka jūs pareizi draudzējaties

Ir liela atšķirība starp labāko draugu un to, ar ko ir jautri kopā iet uz ballītēm. Pirmais variants labāk der nopietnu attiecību dibināšanai, jo jūs, visticamāk, jau pietiekami labi viens otru zināt. Otrā gadījumā var negaidīti atklāties viņa rakstura nepatīkamās puses.

Esi godīga attiecībā pret to, kādēļ vēlies satikties

Draugs, kuram tu uzticies, izskatās pēc laba varianta. Taču, neskaitot uzticību un drošības sajūtu, ir vēl daudz svarīgu brīžu. Piemēram, seksuālā pievilcība un vēlme būt kopā, spēja paļauties un bijušo neaprunāšana. Ir svarīgi, lai sakrīt jūsu dzīves mērķi, sociālā dzīve un motivācijas līmenis. Bez tā, protams, var iztikt, ja labi grib, bet viegli nebūs.

Samierinies ar iespējamību zaudēt visu

Ja ar katru soli, ko tu spersi, lai satuvinātos, tu domāsi par to, vai esat jau pāris vai vēl tikai draugi, tu visu sabojāsi. Nevajag visu laiku domāt par to, kas būs, ja nekas nesanāks. Ja jūsu draudzība ir spēcīga, tā ir spējīga pārdzīvot arī to, ka viens no abiem tomēr vēlēsies tikai draudzību.

Neiesaisti citus draugus

Vismaz sākumā. Kamēr attīstās jūsu attiecības, par tām nevajadzētu stāstīt labai draudzenei – viņa ir ārpus situācijas. Pēc tam, kad vismaz kaut kas top skaidrs, var arī parunāties. Ja runāsiet pārāk ātri, var gadīties sacerēties un pēc tam izgāzties.

Viss kļūs sarežģītāk

Romantiskas attiecības, kā likums, ir sarežģītākas par vienkārši labu draudzību. Jūs abus gaida daudz jaunatklājumu, ne vienmēr patīkamu. Jums visticamāk būs strīdi dažādu nieku dēļ. Tam ir jābūt gatavai un nav jāatsakās no visa pie pirmajām grūtībām. Tiksiet pāri šim posmam, un viss atkal kļūs vienkāršāk. Toties daudz interesantāk par vienkāršu draudzību!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.