9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Pazīmes, kas liecina, ka tu esi patiesi iemīlējusies

 

Ir tikai viena sajūta, kas var būt patīkamāka par pašu mīlestību – iemīlēšanās. Tad viss šķiet jauns un interesants, brīžiem vēl līdz galam neizprotams un gaidu pilns. Ir jānovērtē katrs brīdis! Lūk, portāls „Elite Daily” piedāvā vairākas pazīmes, kas liecina par to, ka tu esi iemīlējusies.

Jūs apspriežat nākotnes notikumus, nedomājot par to. Jā, protams, jūs dosieties uz koncertu pēc trim mēnešiem, bet pēc pus gada dosieties kopīgā atvaļinājumā. Jūs taču būsiet līdzās viens otram!

Kad tu saki, ka ilgojies, tā arī ir. Pat, ja neesat tikušies tikai dienu. Un tas nav vienkārši sīkums, bet gan īsts pārdzīvojums, kas parāda, ka viņš tagad ir kļuvis par nozīmīgu tavas dzīves daļu.

Tu nespēj atcerēties, kad pēdējo reizi domāji par bijušo. Pašlaik viss ir tik labi, ka pagātne tevi vispār neuztrauc.

Tas, kas tev nepatīk, kļūst patīkamāks, ja darāt to kopā. Tev nepatīk karuseļi? Lieliski! Viņš turēs tavu roku un apsola nesmieties, ja tu kliegsi.

Tu ziedojies viņa dēļ (nedaudz). Piemēram, ja viņš ir apslimis, tu izvēlies doties pie viņa, nevis tikties ar draudzenēm.

Ar viņu tu jūties drošībā. To ir grūti aprakstīt. Tu vienkārši zini, ka līdzās viņam nekas slikts nenotiks.

Laime ir sīkumos. Ir patīkami darīt kopā pat vienkāršākās lietas, piemēram, doties uz pārtikas veikalu vai braukt uz darbu.

Dažkārt viņš tevi kaitina, bet tas nemazina jūsu vēlmi būt kopā. Dažkārt tu esi gatava teikt: „Es mīlu tevi, bet tieši tagad es dusmojos.”

Ja viņš ir satraukts vai nomākts, tu arī pārdzīvo. Jūs ātri vien pārņemat viens otra omu.

Jums arvien biežāk vienkārši gribas palikt mājās. Priekš kam ir nepieciešamas skaļas ballītes, ja var vienkārši baudīt klusumu mājās?

Tev ir grūti valdīties, lai visu laiku nerunātu par viņu. Ja tu varētu, tu runātu vēl vairāk.

Tu vēlies iepazīstināt viņu ar vecākiem. Viņam ir jāzina, kas ir tava ģimene, un ceri, ka viņi priecāsies tikpat ļoti, cik tu.

Tu seko līdzi viņa aktivitātēm sociālajos tīklos. Un, pat, ja viņš ilgāku laiku neko nav rakstījis vai publicējis, tu pārskati to, kas jau ir.

Un zini, kas ir labākais? Ka viņš jūtas tieši tāpat!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.