Attēls: Coocook.me

Sastāvdaļas:

  • 600 g kartupeļu
  • 120 g siera
  • 150 g šķiņķa
  • 1 neliels sīpols
  • 2 olas
  • 180 ml saldā krējuma
  • Sāls un pipari

Pagatavošana:

1.Izvāra kartupeļus (bet ne līdz galam), pēc tam sagriež šķēlītēs.

2.Trešdaļu kartupeļu liek cepmaformā, uzber sāli, piparus, virsū liek pusi sagriezta šķiņķa un tresādaļu siera. Tad atkal trešdaļu kartupeļu, atlikušo šķiņķi, trešdaļu siera, kartupeļus un sieru.

3.Sakuļ kopā saldo krējumu ar olām, aplej ar masu kartupeļus un liek cepties 170 grādos uz aptuveni 50 minūtēm.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?