1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

7 pazīmes, kas liecina par to, ka tu esi atradusi savu ideālo partneri

 

Pārbaudi, vai tavs esošais partneris ir tas cilvēks, kuram ir jābūt tavā dzīvē.

Kad jūs esat kopā, tu nedomā par citiem

Veic nelielu testu. Pievērs uzmanību tam, kā tu uzvedies ar partneri bārā vai restorānā. Tu skaties apkārt, lai redzētu, kas vēl sēž vai staigā apkārt? Aizdomājies par to, kas jūs var ieraudzīt kopā? Vai arī vienkārši esi priecīga par to, ka esat divatā un pat priecājies, ja jūs kāds pazīstamais ierauga kopā? Ja tu vari piekrist pēdējam jautājumam, tad tavs partneris ir izturējis testu.

Partneris priecājas par taviem panākumiem

Pēc psihoterapeites Shannon Thomas vārdiem, neveselīgās attiecībās viens cilvēks nereti kaitē otra interesēm. Ja partneris par taviem panākumiem priecājas, tad zini, ka nekādas kaitēšanas nebūs. Lai tā būtu, partnerim ir jābūt apmierinātam ar savu dzīvi. Tad viņš priecāsies par taviem panākumiem kopā ar tevi. Pāriem, kuri ciena viens otra vajadzības un intereses, ir vieglāk rast kompromisu, nekā pāriem, kas domā tikai par sevi.

Partneris necenšas tevi mainīt

Ja partneris vienlīdz labi izturas pret tevi gan publiski, gan divatā, jūs esat uz pareizā ceļa. Tev ir jāieklausās sevī un savā intuīcijā. Tā bieži sūta signālus, ja kaut kas nav kārtībā, tikai mēs tos ignorējam. Piemēram, ja partneris cenšas mainīt tevi vai nepieņem tevi tādu, kāda tu esi, tā ir pazīme, kas liecina par to, ka cilvēkam patīk kontrolēt citus. Viņš nekad neizturēsies pret tevi ar patiesu cieņu.

Partneris iederas tavā dzīvē

Padomā, vai ārpus attiecībām jūsu dzīves krustojas. Vai viņam ir labas attiecības ar citiem cilvēkiem tavā dzīvē? Vai tev ir labas attiecības ar viņa draugiem un radiem? Vai jums ir kopīgas intereses un nodarbes? Ja tā ir, tā ir laba zīme.

Partneris tevī klausās

Psiholoģe Elinor Greenberg apgalvo, ka ir labi, ja partneris patiesi interesējas par tavu dzīvi un uzmanīgi klausās, kad tu runā. Kā arī atceras, ko tu esi par sevi stāstījusi. Taču, ja viņš gandrīz vienmēr runā tikai par sevi, nejautā par tevi un neieklausās tevis teiktajā, diez vai viņš ir tevī ieinteresēts. Viņam vienkārši gribas izteikties.

Partneris mierina tevi, kad tev ir skumji

Atceries, kā partneris uzvedas, kad tev ir skumji vai kad tev ir bijusi grūta diena. Iespējams, viņš izrāda savu līdzjūtību un nenovēršas, kad tu stāsti par saviem pārdzīvojumiem. Viņš arī zina, kad vajag vienkārši apskaut. Taču, ja tevi kritizē par to, ka tev ir skumji vai saka, ka tu pārāk asi reaģē, tad tas ir trauksmes signāls.

Partneris neslēpj savas emocijas

Veselīgās attiecības partneri izrāda savas jūtas un risina konfliktus. Ja neapmierinātību ir jāslēpj, aizkaitinājums tikai krājas un kļūst lielāks. Veselīgās attiecībās strīds nav veids, kā sāpināt otru, bet gan iespēja mācīties.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.