1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Četri vīrieši, kuriem ir vērts dot otru iespēju

 

Pirmais randiņš aizritēja tik šausmīgi, ka tu vairs nevēlies ne dzirdēt, ne redzēt šo vīrieti? Nesteidzies atteikties no otrās tikšanās. Varbūt ir vērts dot viņam otru iespēju? Portāls „Cosmopolitan” ir atlasījis četrus vīriešus, kuriem ir vērts pateikt „varbūt”.

Viņš runāja muļķības pirmajā randiņā

Muļķības – tas nenozīmē, ka viņš sauc savu bijušo par briesmoni. Tie vienkārši ir dīvaini jociņi, neveikli stāsti no pagātnes vai dīvaini jautājumi. Jā, varbūt arī ar tevi daudz kas neveikls ir noticis, bet tu noteikti nevēlies par to stāstīt pirmajā randiņā. Tu pat atcerēties negribi.

Patiesībā, iespējams, šis vīrietis pārlieku satraucās, jo tu viņam ļoti iepatikies.Tik ļoti, ka viņš pats nesaprata, ko runā. Ar jebkuru tā var gadīties, vai ne? Taču, ja tas pats turpinās arī otrajā randiņā, tad gan tas var šķist tiešām dīvaini.

Viņa izskats nebija izcils

Netīri apavi, kafijas traips uz baltā krekla, izpūruši mati vai magones iesprūdušas starp zobiem? Iespējams, pēc pāris randiņiem tu aizmirsīsi par šiem sīkumiem, ja viņš parādīs sevi no citas puses – to, cik asprātīgs, uzmanīgs un taktisks ir. Ja kāds ātri izlabojams sīkums viņa izskatā ir vienīgais viņa trūkums, dod viņam otru iespēju! Galu galā, nav izslēgts, ka no pirms randiņa viņš palīdzēja draugam stumt mašīnu, viņam uz ielas uzskrēja virsū cilvēks ar kafiju rokās vai arī tieši pirms randiņa viņš tā steidzās, ka viņam nav bijusi iespēja paskatīties spogulī.

Viņš tev šķita rupjš

Tu pamanīji, ka viņš kaut kā agresīvi skatās uz viesmīļiem vai noburkšķēja kaut ko nejauku pie blakus galdiņa sēdošajam pārim? Nespried par ātru! Varbūt viņam bija ļoti grūta diena vai arī priekšnieks sabojāja viņam omu tieši dienā, kad jums bija sarunāts tikties. Taču, ja šāda uzvedība atkārtojas arī otrajā tikšanās reizē, tad gan labāk divreiz padomāt, vai vispār iet tikties ar viņu trešo reizi.

Viņš bija pārāk kautrīgs un kluss

Jā, viņš pirmajā randiņā neuzņēmās iniciatīvu, neizstāstīja tev visu savu dzīvesstāstu un nešķita spēcīgs un par sevi pārliecināts. Pirmais randiņš tāpēc arī ir pirmais, lai jums būtu laiks un iespēja rūpīgāk pavērot otru cilvēku un uzzināt kaut ko par viņu. Varbūt tāpēc viņš arī bija tik kluss? Vēlējās pēc iespējas vairāk iepazīt tevi? Aizej uz otru randiņu un, ja situācija atkārtojas, tad gan tev ir jāpadomā, vai tu vēlies būt tā, kas vienmēr uzņemas iniciatīvu.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.