3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Kailiju Dženeri nosoda par piecus mēnešus jaunās meitiņas ausu caurduršanu – vai pamatoti?

 

View this post on Instagram

THIS IS SO CUTE 7/11/18

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

Jauna diena, jaunas diskusijas internetā. Šoreiz tās ir izvērtušās par Kardašjanu ģimenes jaunāko pusmāsu Kailiju Dženeri un viņas piecus mēnešus jauno meitiņu.

Kailija savā Snapchat profilā publicēja video, kur redzama kopā ar meitiņu. Daudziem tas šķita mīļi, bet daudz arī pamanīja to, ka mazās meitenītes ausīs mirdz auskari. Sociālo tīklu lietotāji nekautrējās izteikt savu viedokli par šo tematu, kas kļūst “karsts” ikreiz, kad kāda slavenība parāda savus bērnus ar auskariņiem ausīs. To ir darījušas arī tādas slavenības kā modele Žizele Bundhena, aktrise Andželina Džolija, TV personība Kima Kardašjana un pat dziedātāja Bejonsē. Visas šīs dāmas reiz ir kritušas interneta lietotāju nežēlastībā.

Runājot par Kailijas meitiņu Stormiju, starp Twitter lietotājiem izveidojās interesantas debates. Daži apgalvo, ka vecākiem būtu jānogaida, līdz bērns ir pietiekami vecs, lai pats izlemtu, ko vēlas darīt ar savu ķermeni, bet daži domā, ka ausu caurduršana nodara bērnam sāpes.

View this post on Instagram

cutie 7/11/18

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

Daļa lietotāju aizstāv Kailijas Dženeres lēmumu, sakot, ka dažās kultūrās ir pieņemts caurdurt bērna ausis jau pavisam mazā vecumā un ka bērnam tās ir īslaicīgas sāpes, gluži kā pote. Vēl citi apgalvoja, ka ikviens vecāks pats var izlemt, kas viņa bērnam ir labāk.

Ko Tu domā par šo tematu? Raksti savu viedokli komentāros!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.