12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Palikt vai šķirties? 6 situācijas, kuras palīdzēs to saprast

 

Mēdz būt situācijas, kad ir gandrīz neiespējami saprast – turpināt attiecības vai labāk šķirties, kamēr nav kļuvis ļaunāk. Lūk, kā pieņemt lēmumus šādos gadījumos.

Tu esi nogurusi no šīm attiecībām

Šķiries, ja tevi neiepriecina jūsu kopīgās aktivitātes. Iedomājies savu dzīvi bez šīm attiecībām, iedomājies, kā tu pavadi laiku vienatnē, darot to, kas tev patīk. Tev partneris pietrūkst? Varbūt ar citu vīrieti būs interesantāk?

Paliec, ja tev vienkārši ir apnikusi vienveidība. Agrāk jūs biežāk kaut kur gājāt un kaut ko izdomājāt, bet tagad sēžat mājās? Ir atšķirība starp nogurumu no partnera un vienveidīgumu. Atceries, ar kādām interesantām lietām jūs nodarbojāties agrāk un atgriez tās savā dzīvē – visticamāk jums abiem kļūs labāk.

Tevi viņā viss kaitina

Šķiries, ja viņš pats uzprasās. Ja katru reizi, kad viņš stāsta to muļķīgo stāstu vai nesmieklīgo joku, tev gribas kliegt, ir vērts padomāt, vai jums ir vērts turpināt attiecības.

Paliec, ja patiesībā tevi satrauc kaut kas cits. Piemēram, tevi nokaitināja priekšnieks, bet tu izliec emocijas uz partnera – tas var būt aizsargmehānisms.

Tev retāk gribas mīlēties

Šķiries, ja jums abiem jau sen to negribas. Ja tev nepatīk pat doma par seksu ar partneri, tā ir slikta zīme.

Paliec, ja tev patīk baudīt viņa pieskārienus. Tas, ka tu joprojām priecājies viņu redzēt, pat, ja starp jums nav aktīvas seksuālās dzīves, dod cerību situācijas uzlabošanai. Stress, ārējās problēmas, sarežģījumi darbā – daudz kas var novērst uzmanību no intīmās dzīves.

Tu labprātāk komunicē ar draugiem, nekā ar viņu

Šķiries, ja tu pastāvīgi meklē iespējas atcelt kopīgos plānus, bet brīvo laiku tu pavadi ar draugiem. Tu bieži atceries brīvās dzīves periodu, esi gatava būt kopā ar draugiem līdz pat rītam, bet ar partneri labāk vispār netikties.

Paliec, ja tu vienkārši esi sailgojusies pēc draugiem. Kad tu sāc ar kādu tikties, tu tikšanās ar mīļoto liec augstāk par draugiem, un tas ir normāli. Bet pēc tam gribas atjaunot vecās draudzības saiknes, un arī tas ir normāli.

Jūs strīdaties biežāk, nekā vajadzētu

Šķiries, ja jūsu konflikti ir toksiski un daudzās jomās bezjēdzīgi. Ja tev ir ar grūtībām jāizvairās no kārtējā skandāla vai arī jūs visu laiku esat kā uz adatām, tad diez vai tādām attiecībām ir jēga.

Paliec, ja jūs cienat viens otru pat tad, kad jūsu viedokļi nesakrīt. Kad jūs strīdaties, jūs varat runāt mierīgi un pārstāt strīdēties, kad argumenti ir beigušies? Ja tā ir, tad var nesatraukties.

Tu ceri, ka viņš mainīsies

Šķiries, ja pārmaiņām ir jābūt lielām un tev gribas no viņa izveidot pavisam citu cilvēku.

Paliec, ja pārmaiņas ir nelielas – jauns darbs, dzīvesvietas maiņa, hobiji, ģērbšanās stils. Šīs pārmaiņas var pagaidīt samērīgu laiku, piemēram, gadu. Bet, ja tu jau piecus gadus gaidi, kad viņš piecels savu dibenu no dīvāna, tad vari arī vairs negaidīt.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.